iOS @AppleiPhoneWhat's New

E oficial: iPhone 6 va fi anuntat pe 9 septembrie

Desi pana acum Apple s-a abtinut de la comentarii in privinta detaliilor legate de lansarea dispozitivului iPhone 6, in legatura cu acesta circula de luni bune suficiente zvonuri care ne-au ajutat sa ne formam o anumita parere in privinta urmatoarei generatii de iPhone. Practic, datorita informatiilor dezvaluite prin leak-uri online, iPhone 6 a fost supranumit cel mai prost secret pastrat al Apple, cu toate ca prima informatie oficiala facuta de companie in privinta acestuia este data de prezentare, anuntata pe 9 septembrie 2014.

iphone-6-launch-invitation

Modelul de iPhone 6 care va fi anuntat pe 9 septembrie va fi cel mai probabil cel cu ecran de 4.7 inci, acesta urmand sa fie modelul principal din gama de smartphone-uri Apple. Modelul de 5.5 inci se pare ca va avea data de prezentare intarziata, din cauza anumitor probleme de productie (cel putin acest lucru a fost afirmat de mai multe surse online, desi, evident, nici aceasta informatie nu este confirmata).

Cel mai probabil evenimentul de prezentare iPhone 6 va include si dezvaluirea de produse si servicii Beats, avand in vedere ca Apple a achizitionat Beats Audio in urma cu cateva luni, si nu este exclus sa fie anuntat de asemenea si enigmaticul ceas inteligent iWatch, un alt produs al companiei despre care pana in prezent nu se stie nimic concret.

Evenimentul organizat pentru prezentarea smartphone-ului iPhone 6 va fi sustinut in Centrul de Arte Flint al facultatii De Anza din Cupertino, locul unde in urma cu 30 de ani Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, a prezentat primul Mac (in 1984).

Tags

Leave a Reply

Back to top button
Close