What's New

Pixavi lanseaza Impact X, telefonul mobil indestructibil

In ultima vreme, toate companiile producatoare de smartphone-uri se dau peste cap pentru a include in dispozitivele lansate cele mai bune specificatii care garanteaza performante uluitoare ale acestora. Fie ca este vorba de dimensiuni si rezolutii cat mai mari ale ecranelor, procesoare extrem de rapide (la care cu cativa ani in urma nu visam nici pe computere), camere foto cu foarte multi MP (Nokia Lumia 1020 dispune de o camera de 41 MP) si functionalitati pe care nu le credeam posibile decat pe aparate foto profesionale sau de elemente se securitate cum ar fi citioare de amprente sau scannere pentru retina, producatorii de dispozitive mobile trec cu vederea insa (unii ar spune chiar intentionat) un lucru foarte important, si anume rezistenta acestora (in felul acesta utilizatorii sunt oarecum fortati sa schimbe smartphone-ul folosit la cativa ani din diverse motive, de cele mai multe ori cauza principala fiind defectarea acestuia).

Ei bine, compania Bartec Pixavi a ales sa se adreseze segmentului de utilizatori care prefera telefoanele rezistente in locul telefoanelor performante, creand smartphone-ul indestructibil pentru acestia, si anume Impact X.

impactX

Pixavi Impact X este un telefon mega rezistent creat special pentru a rezista in conditii dezastruase (rezistent la apa, praf si temperaturi extreme) si care poate supravietui inclusiv exploziilor, ceea ce face ca terminalul sa fie (cel putin in teorie, desi producatorii au facut demonstratii video in legatura cu resistenta acestuia) foarte greu (daca nu chiar imposibil) de distrus.

Ca si performanta, Impact X nu dispune de specificatii extraordinare (in afara de rezistanta), singura care ne mai atrage atentia fiind capacitatea dubla a bateriei (200%) care garanteaza o autonomie crescuta a dispozitivului. In rest, smartphone-ul dispune de un display IPS de 4.3 inci cu rezolutie de 800 x 480 (rezolutia slaba poate fi insa usor trecuta cu vederea datorita capacitatii touch a ecranului care functioneaza fara probleme si cu manusi) protejat de un strat Gorilla Glass de 2 mm, camera principala de 8 MP cu suport pentru inregistrare video Full HD si buton fizic pentru camera (dispozitivul dispune si de camera frontala, insa nu sunt disponibile detalii despre aceasta), baterie de 3000 mAh, conectivitate 3G si suport Bluetooth 4.0 si WiFi. Sistemul de operare rulat de terminal este Android 4.2.2 Jelly Bean.

ImpactX_external_specs

Momentan nu se cunoaste pretul pentru smartphone-ul Impact X, insa acesta este disponibil pentru (pre)comanda pe site-ul oficial al companiei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telefon pixavi impact x pretul, telefon impact x, pixavi, telefoane indestructibile, telefon pixavi impact x, BARTEC PIXIAVI スマートフォン, pixavi impact x kde kupit?, smartphone indestructibil, telefon mobil impactx , telefon pixavi impact x pret,
Back to top button
Close