iOS @AppleiOS AppsMobile AppsMOBILE TIPS

Cum putem programa oprirea muzicii pe un dispozitiv iOS

Foarte multi utilizatori iOS obisnuiesc sa asculte muzica de pe dispozitivele din dotare inainte de a adormi. Din aceasta cauza, cei care uita player-ul deschis toata noaptea, au toate sansele ca dimineata sa se trezeasca cu bateria dispozitivului iOS descarcata. Daca si dvs vi s-a intamplat destul de des acest lucru, cea mai simpla solutie pentru evitarea unei astfel de situatii este sa setati un timer pentru oprirea automata a muzicii, astfel incat sa va asigurati ca atunci cand va veti trezi inca veti mai avea baterie la dispozitiv.

Cum putem seta un timer pentru oprirea automata a muzicii in iOS?

  • deschideti intai aplicatia folosita pentru redarea muzicii pe dispozitivul iOS (este recomandat sa folositi aplicatia stock a dispozitivului, Music app)
  • apoi deschideti aplicatia Clock si selectati optiunea Timer afisata in coltul din dreapta-jos al ecranului

set-timer-iOS

  • setati timpul dupa care doriti ca muzica sa fie oprita pe dispozitivul iOS, apoi dati tap pe optiunea When Timer Ends si selectati Stop Playing din lista afisata

stop-playing-iOS

  • apoi dati tap pe butonul Start

Dupa ce veti face aceste setari, puteti reveni in home screen si, de asemenea, puteti folosi alte aplicatii instalate in sistem; timer-ul pentru muzica va rula in background, iar atunci cand timpul alocat pentru timer va expira, muzica se va opri automat.

Nota: Este posibil ca dupa expirarea timpului alocat pentru timer, ecranul dispozitivului sa nu raspunda la atingerea acestuia cu degetul; pur si simplu apasati butonul Home, apoi veti putea folosi dispozitivul normal.

Leave a Reply

Back to top button