LGWhat's New

LG a anuntat lansarea a doua noi smartphone-uri mid-range: L Fino si L Bello

Cu mai putin de 2 saptamani inainte de evenimentul IFA 2014 ce va fi sustinut pe 3 septembrie, LG s-a grabit sa anunte lansarea a doua smartphone-uri noi din seria mid-range L, si anume L Fino si L Bello. Noile dispozitive copiaza designul flagship-ului LG G3 precum si sistemul de butoane Rear Key si cateva feature-uri disponibile pe acesta, cum ar fi Knock Code si Quick Circle.

Specificatiile pentru dispozitivul LG L Fino includ un ecran IPS de 4.5 inci cu o rezolutie a display-ului de 800×480, procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, camera principala de 8 megapixeli si camera frontala de 0.3 megapixeli, memorie interna de 4 GB (cu posibilitate de extindere prin microSD), baterie de 1900 mAh si conectivitate 3G. Dispozitivul va rula Android KitKat 4.4.2 si va fi disponibil in culorile alb, negru, rosu, verde si auriu.

lg-l-fino

LG G Bello prezinta specificatii ceva mai performante (insa nu cu mult), care includ un ecran IPS de 5 inci cu rezolutie 854×480, , procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, camera principala de 8 MP si camera frontala de 1 MP, 8 GB memorie interna (cu posibilitatea de extindere prin microSD), baterie de 2540 mAh si conectivitate 3G. Dispozitivul va rula acelasi sistem ca LG L Fino, adica Android KitKat 4.4.2, si va fi disponibil in culorile negru, alb si auriu.

lg-l-bello

Cele doua smartphone-uri LG urmeaza sa fie lansate in cursul acestei luni in Europa, Asia, Rusia si America Latina, preturile acestora ramanand insa necunoscute momentan.

Leave a Reply

Back to top button