Mobile AppsTutorialeWhat's New

Please launch WhatApp to receive messages – De ce apare acest mesaj?

Please launch WhatApp to receive messages” este un mesaj care apare pe ecranul iPhone sau Android smartphone si ingrijoreaza pe multi utilizatori de WhatsApp.
La prima vedere ar parea ca este vorba despre o schimbare in WhatsApp, care forteaza utilizatorul sa lase aplicatia WhatsApp deschisa permanent in background pentru a primi mesaje.

Vestea buna este ca acest avertisment apare numai dupa un update important al aplicatiei WhatsApp Messenger, si intr-adevar, daca nu deschideti aplicatia nu puteti sa vedeti noile mesaje primite.
Acest lucru insa este valabil numai imediat dupa update, pana aplicatia isi face optimizarea si se aplica noile modificari.

Dupa ce WhatsApp Messenger a terminat procesul de optimizare, o veti putea inchide de tot. Veti primi mesaje in continuare, asa cum se intampla inainte de primirea mesajului “Please launch WhatApp to receive messages“.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button