Android @GoogleMicrosoft @MobileWhat's New

Asus Transformers Book Trio – un hibrid tableta-laptop cu Windows 8 si Android

ASUS a venit cu inca o surpriza pe piata Trio Book Transformer, care esteo tableta cu tastatura docabila ce poate rula Windows si Android.

ASUS-Transformer-Book-Trio_3Daca va intrebati cum functioneaza ce 2 sisteme, ei bine exista o tasta fizica, permitandu-va sa comutati intre cele 2 sisteme de operare, similar cu cea de pe Transformer AIO, care a fost anuntata anul trecut. Android Jelly Bean.”>Este important de remarcat, totusi, ca combinatia de taste va functiona doar daca aveti tableta fixata in tastatura de docare, o data ce va deconectati tableta va rula doar cu Android Jelly Bean.

ASUS-Transformer-Book-Trio_4ASUS  Transformer Book Trio are un ecran de 11,6 inchi, la 1080p. Pentru cele 2 sisteme de operare este nevoie de operare dubla asa fel incat sunt 2 procesoare dual, pentru tastatura de docare avand a patra generatie de procesoare Core i7-4500U ce ruleaza pentru Windows 8 si un cip Intel Atom Z2580 de 2GHz pentru Android Jelly Bean.

Avand dublu OS inseamna, de asemenea, mai multe baterii: pachetul include o celula 33Wh, precum si una de 19Wh. In ceea ce priveste spatiul stocare, avem un HDD de 1TB interiorul dock-ului, si 64 GB de stocare flash in interiorul tabletei.

Asus-Transformer-Book-TrioDaca sunteti in de aflarea unui pret pentru acest dispozitiv, ASUS nu a anuntat inca unul, iar Trio se pare ca este programat pentru lansare in toamna.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
thims ballpaper, トランスブックトリオ壁紙, ביקורת מחשב טריו של אסוס, トランスブック 壁紙, asus windows mobil, nokia.mobi/entry/van/tones/,
Back to top button
Close