iOS @AppleiOS NewsWhat's New

Apple lanseaza iOS 8 pe 17 septembrie

Dupa prezentarea noilor dispozitive iPhone 6 si iPhone 6 Plus si a ceasului inteligent Apple Watch, Apple a anuntat si data la care noul sistem de operare iOS 8 va deveni disponibil pentru public, si anume 17 seprembrie 2014.

ios8

iOS 8, al carui preview a fost lansat in luna iunie, are designul asemanator cu cel al iOS 7, insa vine la pachet cu o serie de feature-uri noi si foarte multe imbunatatiri pentru aplicatiile si feature-urile deja existente. Dintre acestea mentionam noua tastatura predictiva, functia de voice messaging si feature-ul de auto-distrugere a fotografiilor adaugate in aplicatia iMessage, noua aplicatie Health pentru organizarea si urmarirea activitatilor fizice (fitness), feature-ul Continuity care permite preluarea apelurilor telefonice de pe alte dispozitive iOS conectate la aceeasi retea si posibilitatea de a raspunde la mesajele text primite direct din aria de notificatii.

ios8-compatibility

Lista de dispozitive iOS care vor fi compatibile cu iOS 8, pe langa noile lansate iPhone 6 si iPhone 6 Plus, este urmatoarea: iPhone 4S, 5, 5S, 5C si iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air si ambele modele iPad mini. De asemenea, iOS 8 va fi disponibil si pentru iPod Touch 5.

Leave a Reply

Back to top button