iOS @AppleiOS AppsiOS News

Apple Watch: un ceas Apple care inlocuieste cheile de la masina si te mentine sanatos

Intr-un interviu acordat ziarului Telegraph din Marea Britanie, Tim Cook, succesorul marelui Steve Jobs, a declarat ca daca, pana de curand, un ceas Apple era limitat ca si specificatii tehnice, iata ca a venit momentul in care ceasul poate indeplini functii la care nici nu ne-am gandit. Interviul s-a desfasurat la Londra, in cadrul turneului pe care il face Tim Cook. Stiti cum este cu noul ceas Apple? La fel cum s-a intamplat si cu telefoanele. Oamenii cumparau telefoanele pentru rapiditatea navigarii, dar pe parcurs au descoperit functii extrem de interesante, transformand dispozitivele mobile in accesorii indispensabile.

Noul ceas este conceput pentru a inlocui cheile de la masina, precum si brelocurile, a declarat Tim Cook. Apple Watch este introdus cu succes pe piata auto, ceea ce reprezinta o dezvoltare majora pentru compania americana.

tim-cook-apple-watch

Business Insider a mentionat faptul ca Apple are deja un brevet pentru o aplicatie iPhone ce permite deblocarea auto. Fiind un SmartWatch, bineinteles ca are incorporat un sistem ce are grija de sanatatea noastra, amindindu-ne cand ar trebui sa ne miscam si ce exercitii sa facem. Si mai surprinzator este faptul ca ceasul va opera un sistem special de recompense: utilizatorii vor primi credite in cazul in care fac multa miscare. Ei vor fi, de asemenea, incurajati sa isi imbunatateasca metabolismul, daca indeplinesc obiectivele de exercitii fizice in mod constant .

Totodata, Cook a declarat ca ceasul va permite filtrarea mesajelor. Mesajele urgente vor avea prioritate deplina si acest lucru se va simti ca o vibratie la incheietura mainii, vibratie data de o notificare. Sa luam in calcul, de exemplu, un mesaj de la familie. Este mult mai usor si mai accesibil un mesaj primit pe ceas, in timpul unei intalniri, decat un mesaj primit pe iPhone.

De asemenea, CEO-ul Apple a afirmat ca viata acumulatorului este de doar o zi, cu toate ca a promis o incarcare rapida. Lansarea va avea loc in aceasta luna. Ceasul a devenit un accesoriu mult asteptat de iubitorii sistemului de operare Apple.

Leave a Reply

Back to top button