DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPhoneWhat's New

Apple a lansat update-ul iOS 8.0.2 in regim de urgenta pentru a rezolva problemele de semnal si Touch ID aduse de iOS 8.0.1

Desi nu a trecut decat o saptamana de la lansarea sistemului de operare iOS 8, Apple a lansat deja doua update-uri pentru acesta menite sa corecteze cateva bug-uri ale sistemului. Primul update, iOS 8.0.1, lansat in urma cu doar doua zile ar fi trebuit doar sa rezolve cateva probleme majore, cum ar fi deselectarea tastaturilor third-party la introducerea codului de acces pentru dispozitivul iOS, imposibilitatea anumitor aplicatii de a accesa Photo Library sau imposibilitatea uploadarii fisierelor media prin intermediul Safari, insa dupa instalarea acestuia utilizatorii au raportat erori mai grave de functionare, si anume incapacitatea dispozitivelor de a se conecta la retelele de telefonie (adica lipsa completa a semnalului radio) si probleme de functionare ale senzorului de amprente Touch ID.

iOS-8.0.2

Desi Apple a reactionat imediat retragand update-ul iOS 8.0.1 la doar cateva ore dupa lansare, avand in vedere ca un numar destul de mare de utilizatori au instalat update-ul respectiv in perioada de disponibilitate, compania a fost nevoita sa lanseze in regim de urgenta un nou update pentru a rezolva erorile cauzate de acesta. Timpul destul de scurt insa a facut imposibila includerea in acest update si a unor fixuri pentru problemele vizuale ale iOS 8, acestea fiind mai putin importante, chiar daca inestetice.

ios-8-0-2-release-notes

Pentru a instala update-ul iOS 8.0.2 pe dispozitivul iOS din dotare mergeti in Settings > General > Software Update sau folositi aplicatia iTunes.

Leave a Reply

Back to top button