Android @Google

Android 6.0 Marshmallow, un update ce se lasa greu asteptat de catre utilizatori

Desi a fost lansat anul trecut in mai, ultima versiune dezvoltata de Google, Android 6.0 Marshmallow, este prezenta acum la aproape un an de la lansare numai pe cele mai noi telefoanele Nexus si Samsung, printre ele numarandu-se Nexus 5, Nexus 6, Samsung Galaxy S6 si S7, precum si variantele Edge, LG G5, HTC A9  si ultimul model din seria Note, Samsung Galaxy Note 5. Pentru restul Google a promis actualizarea la noua versiune Android si pentru modelele anterioare pentru sfarsitul anului 2015. Iata ca a venit primavara 2016 si inca noul Android 6.0 Marshmallow este prezent la sub 3% din totalul dispozitivelor ce ruleaza Android, Lollipop fiind cea mai populara versiune prezenta pe piata.

Android_6_0_Marshmallow

Noul Android 6.0 Marshmallow cu cateva conditii minime necesare pentru a putea rula decent, unul dintre ele este memoria interna si memoria RAM, noul update avand nevoie de spatiu de stocare de peste 3GB si o memorie RAM de minim 2GB. Dintre avantajele noii versiuni Android 6.0 Marshmallow de departe cel mai important este timpul de utilizare. Noua versiune imbunatatind cu peste 30% autonomia fata de versiunea anterioara.

Update-ul asa cum ne-a obisnuit Google se va realiza progresiv, intai la modele achizitionate nesubventionat si ulterior si la terminalele subventionate, vandute prin intermediul operatorilor de telefonie mobila.

Noul Android 6.0 Marshmallow cunoscut si sub denumirea de Android M va incerca ca pana la sfarsitul lui 2016 sa atinga 10-15% din segmentul Android.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
bqla ruja 6.0, marshmallow update ke fayade , code du samsung duos GT-s7262 bloqué, تحميل برامج موبايل ال جى,
Back to top button
Close