Mobile Apps

Cum scoatem / eliminam zgarieturile de pe ecranul telefonului – iPhone, Samsung, LG …

Daca sunteti adeptii “investitiilor” in smartphone-uri si telefoane mobile scumpe, cu siguranta v-ar deranja orice zgarietura care ar putea sa apara pe suprafata ecranului. Cel mai simplu este prevenirea acestui nefericit eveniment acoperind display-ul cu o folie. La capitolul protectie ecran piata ofera acum o mare varietate de folii de protectie pentru ecrane: de la foliile simple subtiri pana la folii din sticla temperata cu diferite grade de duritate. Chiar daca protectia nativa a multor telefoane de ultima generatie este destul de buna (Gorilla Glass 4), recomandarea noastra este sa aplicati o folie de protectie de calitate inca de la achizitie si telefonul va arata ireprosabil pentru o lunga perioada de utilizare.

In cazul nefericit in care display-ul telefonului s-a “intalnit” prin buzunare cu cheile de la apartament sau de la masina si au aparut din senin cateva zgarieturi pe display, va prezentam cateva trucuri pentru a face aceste zgarieturi mai putin vizibile sau chiar sa dispara.

Ecran zgariat

Una dintre metodele recomandate in cazul zgarieturilor fine este utilizarea unei radiere pentru cerneala (este mai dura, mai abraziva), realizand miscari circulare uniformizeaza imperfectiunile de pe ecran si inlatura canalele create prin zgariere.

telefon-zgariat

O alta metoda de eliminare a zgarieturilor de pe display este prin aplicarea de pasta de dinti, si frecarea cu o laveta din microfibra pana la eliminarea  imperfectiunilor de pe ecran.

Acestea sunt doar cateva sfaturi pentru a mai masca eventualele imperfectiuni de pe ecran si nu raspundem pentru eventualele daune create de dvs. propriului telefon. Cel mai indicat este protectia cu o folie si sau o husa dedicata de calitate.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kako uklonit ogrebotine s mobitela, nokia.mobi/entry/van/main/500, wapaday.com hry, samsung s5222 برامج, kako popraviti ogrebotine na poklopcu telefona, ogrebotina na iphone 6s, fjern ridser på telefon,
Back to top button
Close