Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile AppsWhat's New

Administreaza-ti telefonul cu Android din orice Web-browser

Atunci cand nu avem un cablu de date la indemana sau cand conexiunea Bluetooth lasa de dorit, cea mai simpla solutie de a ne administra dispozitivul (telefon/tableta) cu Android cu ajutorul computerului sunt aplicatiile de management gen AirDroid.

screenshot1

AirDroid este, asa cum spuneam doar cu un rand mai sus, o aplicatie de management gratuita pentru sistemul de operare mobil Android, cu ajutorul careia utilizatorii acestui OS pot sa-si administreze telefonul sau tableta din dotare folosind orice browser instalat pe computer. Adica puteti accesa/copia/muta/sterge fotografii, mesaje, contacte, fisiere media (muzica si filme/videoclipuri) de pe telefon direct din Firefox, Safari sau orice alt browser preferati.

file-explorer

Singura conditie pentru ca aceasta metoda sa fie valabila este ca dispozitivul cu Android si computerul sa fie conectate prin WiFi la aceeasi retea (adica prin intermediul aceluiasi router). Si evident, trebuie sa instalati AirDroid pe telefon (sau tableta).

Dupa ce instalati AirDroid pe telefon, deschideti aplicatia si apasati pe Start. Apoi copiati url-ul si parola afisata intr-un web-browser (parola poate fi dezactivata din setarile aplicatiei).

airdroid-login

Interfata AirDroid este foarte simplu de utilizat avand in vedere ca seamana foarte mult cu interfata Windowsului.

airdroid

Pe web-desktop sunt afisate iconite pentru fiecare dintre folderele/aplicatiile/functiile care pot fi accesate cu ajutorul AirDroid.

*Files
Transfer files between Android devices and computers.
Cut, copy, paste, search, rename or delete files on the SD card.

*SMS
Read, send, forward or delete SMS messages.

*Applications
Install, uninstall, backup, search apps and do batch processing.

*Photos
Preview, delete, import, export, set as wallpaper and photos slide show from desktop.

*Clipboard

Share clipboard text between desktop and device.

*Contacts
Group, search, create contacts, check and delete call logs.

*Ringtones
Search, preview, import, export, delete and customize ringtones for phone calls, notifications and alarms.

*Music
Play, search, import, export, delete, or set as phone call, notification and alarm ringtones.

photos

Alte featureuri AirDroid:

  • afiseaza statusul dispozitivului pe care este instalat (rapoarte in timp real despre ROM, SD Card, Baterie, CPU si RAM)
  • buton pentru curatarea/deblocarea memoriei
  • task manager (oprirea sau dezinstalarea aplicatiilor)
  • apps manager (share-uirea si verificarea datelor despre utilizator si despre aplicatiile de sistem)

Download AirDroid (Via Android Market)

Nota: AirDroid este compatibil cu Android 2.1 si versiuni mai noi (nu ofera inca suport pentru 4.0). Se recomanda a se folosi cu Chrome, Firefox sau Safari (Internet Explorer se poata bloca uneori).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ألعاب تناسب جهاز ألجيt375, διαχειριστειτε την ανροιντ συσκευη σασ απο τον υπολογιστη, Android valabil t375 video, Kwgtms java, android kezelése pc ről, تحميل متصفح cu browser نوكيا, упрвление на тпети, एंड्रॉयड ऐप्स पीसी, Διακοπή browser Android, kwgtms tliharj, συσκευη samsung galaxy με Android 3.2 ειναι συμβατη με περιηγητη 7 safari;, μεταφορα τηλ απο νοκια παλιο σε ανδροιδ, airdroid , διαγραφη ομαδων επαφων απο android, تحميل جميع البرامج الصالحة فقط لنوكيا اشا 503, tliharj facebook, Tliharj, تحميل لعبة كلمة السر على هاتف الجي t375, android remote desktop, Tliharj jeux +,
Back to top button
Close