Home / Mobile Apps / iRig Recorder, in sfarsit pe Android!

iRig Recorder, in sfarsit pe Android!

IK Multimedia au anuntat la inceput in cadrul CES ca aplicatia lor iRig Recorder ar fi disponibila pentru Android la inceputul lunii ianuarie. Pe atunci, s-a mai spus ca aceasta o sa soseasca pe piata la sfarsitul lunii ianuarie. Totul a mers bine, dar ianuarie a devenit o amintire, iar aplicatia nu a aparut niciodata pentru download.

Dar, mai bine mai tarziu decat niciodata, caci, iRig Recorder este acum disponibila gratuit pentru download pe Google Play Store. In timp ce aplicatia este gratuita, alte functionalitati complete pot fi deblocate pentru o taxa de 4.99 dolari o singura data.

Pe langa faptul ca aplicatia are caracteristici complete de inregistrare si editare, iRig Recorder este deja compatibila cu hardware-ul existent iRig, ce era disponibil anterior numai pentru dispozitive iOS.

Factorii de decizie al acestor accesorii au avut totusi o evolutie lenta, pentru a adopta trecerea si la Android, dar sosirea suitei de echipamente audio iRig si a aplicatiei Recorder pentru Android, este o veste fantastica pentru cineva care are nevoie pentru a face inregistrari de calitate pe drum.

One comment

  1. je recherche apps pour t385 utilitaire comme appstore de appel la pomme merci de me faire pars de vos site au revoir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplicaţii telefon nokia 5230 full free, iring for android ราคา, tải phần mềm irig free, teme pt telefon nokia cu pisica, update.lgmobile.com, Apliecacyo, android apps, Symbian irig, irig di android jelly bean bisa?, irigใช้กับ แอนดรอย, โปรแกรมใช้ irig กับ มือถือแอนดรอย, aplikacyou tot, jeux gratuit pour nokia 5230 en pleine ecran, aplikacyo samsung, Aplikacyo android, สาย irig hd, aplikacyo mobile, ทำสายirigต่อกับเอนดรอย, thime walpepar, สาย irig android,
RomanianEnglishFrenchGermanItalianSpanishPortugueseHindiDanishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEstonianFinnishGreekHebrewHungarianIndonesianIrishJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishRussianSerbianSlovakSlovenianSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese