Mobile Apps

iRig Recorder, in sfarsit pe Android!

IK Multimedia au anuntat la inceput in cadrul CES ca aplicatia lor iRig Recorder ar fi disponibila pentru Android la inceputul lunii ianuarie. Pe atunci, s-a mai spus ca aceasta o sa soseasca pe piata la sfarsitul lunii ianuarie. Totul a mers bine, dar ianuarie a devenit o amintire, iar aplicatia nu a aparut niciodata pentru download.

Dar, mai bine mai tarziu decat niciodata, caci, iRig Recorder este acum disponibila gratuit pentru download pe Google Play Store. In timp ce aplicatia este gratuita, alte functionalitati complete pot fi deblocate pentru o taxa de 4.99 dolari o singura data.

Pe langa faptul ca aplicatia are caracteristici complete de inregistrare si editare, iRig Recorder este deja compatibila cu hardware-ul existent iRig, ce era disponibil anterior numai pentru dispozitive iOS.

Factorii de decizie al acestor accesorii au avut totusi o evolutie lenta, pentru a adopta trecerea si la Android, dar sosirea suitei de echipamente audio iRig si a aplicatiei Recorder pentru Android, este o veste fantastica pentru cineva care are nevoie pentru a face inregistrari de calitate pe drum.

Tags

One Comment

  1. je recherche apps pour t385 utilitaire comme appstore de appel la pomme merci de me faire pars de vos site au revoir

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
irig ใช้กับซัมซุง, irig for android, irigใช้กับ แอนดรอย, aPlikacyo, android apps, สาย irig hd, aplikacyou tot, aplicaţii telefon nokia 5230 full free, irig ใช้กับ android ได้ไหม, google parduotuve zaidimai, irig di android jelly bean bisa?, ทำสายirigต่อกับเอนดรอย, irig ใช้กับ android, Apikacyo Fasdook, irig ใช้กับซัมซุงได้ไหม, cara menggunakan irig recorder, Symbian irig, жокури де планшет, Aplikacyo facpooke, update.lgmobile.com,
Back to top button
Close