Android @GoogleWhat's New

Lenovo va lansa in curand doua Smartphone-uri Android noi: LePhone K2 si LePhone S760

Dupa ani de renume pe piata computerelor, cei de la Lenovo (IBM) s-au hotarat sa-si faca intrarea si in piata tabletelor si a smartphone-urilor, si au facut-o intr-un mare stil la ultimul eveniment care a avut loc in China, cand au lansat un smartphone (Lenovo LePhone S2), un telefon-tableta (Lenovo LePad S2005) si doua tablete (Lenovo LePad S2007 si Lenovo LePad 2010), toate ruland sisteme de operare Android (Gingerbread si Honeycomb) si venind la pachet cu cateva caracteristici deloc de trecut cu vederea (procesoare Qualcomm de 1.4 si 1.5 GHz, RAM de 1GB, camere de 5 si 8 MP si inregistrare video HD).

Pentru cei pe care i-a impresionat mai mult faptul cele 4 gadget-uri au fost lansate simultan decat specificatiile pe care acestea le prezinta, Lenovo au anuntat lansare a inca doua smartphone-uri, tot cu sistem de operare Android (la lansare vor avea Gingerbread 2.3.5, insa se pare ca urma si un upgrade la Ice Cream Sandwish), si anume LePhone K2 si LePhone S760.

lenovo-lephone-k2

LePhone K2 va fi telefonul inteligent cu care Lenovo vor sa rupa gura targului, cu procesor dual-core Qualcomm MSM8260 de 1.5 GHz si 1 GB RAM, camera de 8 MP cu inregistrare Full HD (1080p) si display IPS de 4.3 inci.

lenovo-lephone-s760

LePhone S760 va fi un telefon ceva mai accesibil ca pret, dar si putin mai slabut decat K2 (low-budget phone): display AMOLED de 3.7 inci, procesor de 1GHz, 512 RAM si camera de 5 MP.

Lansarea ambelor telefoane va avea loc aceasta luna si vor fi disponibile in magazinele de profil incepand cu luna ianuarie 2012.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button