SAMSUNGWhat's New

Zvonuri Samsung Galaxy Note 3

Samsung a declarat ca are in lucru urmatoarea generatie de smartphone-uri Galaxy Note, ce a dat startul la categoria phablet din intreaga lume, in urma cu cativa ani. Au existat o serie de scurgeri de informatii si zvonuri legate de urmatoarea serie a popularului telefon cu ecran mare Samsung Note in ultimele cateva saptamani.

Samsung Galaxy Note III comform zvonurilor va fi mentionat ca SM-N900 cu un ecran de 5,7 inchi, care va fi cel mai probabil un panou Super AMOLED similar cu alte dispozitive high-end Samsung. Display-ul este de asteptat sa fie full-HD, cu o rezolutie de 1080×1920 pixeli. Se pare ca, viitorul phablet Galaxy Note III, si va cuprinde un Xenon Flash si un aparat foto de 13MP.

Legat de software, exista speculatii ca Samsung poate incarca cea mai recenta versiune de Android, Android 4.3, care este de asteptat sa fie prezentata cu urmatoarea generatie de tablete Nexus in zilele urmatoare.

samsung-sm-n900-635 Samsung Galaxy Note III se zvoneste ca ar fi propulsat de un procesor Exynos 5 Octa cu o viteza de ceas de 2,3 GHz. Recent, Samsung a anuntat urmatoarea generatie a Procesorului Octa Exynos 5, care este, de asemenea, de asteptat sa fie lansat in aceasta saptamana. Note III ar putea veni cu 3GB de memorie RAM, asa cum a sugerat de unele rapoarte.

Samsung Galaxy Note III se zvoneste ca va avea o camera de 13 megapixeli pespate cu Xenon Flash si suport pentru inregistrare full-HD. La fel ca predecesorul sau, Galaxy Note II, acest telefon este de asemenea dotat cu un S-Pen (stylus) si o suita de aplicatii preincarcate cu ea.

Anterior, a fost raportat ca Samsung Galaxy Note III este probabil sa fie dezvaluit in 4 septembrie 2013.

Leave a Reply

Back to top button