Android @GoogleAndroid AppsAndroid GamesMobile AppsSAMSUNGWhat's New

Afla secretele noului Samsung Galaxy S8: specificatii tehnologice superioare

Pana in momentul de fata, am primit zvonuri separate despre diverse aspecte ale lui Galaxy S8, dar noile informatii neoficiale par sa releve toate secretele noului flagship Samsung. Aceste detalii sunt insotite si de noi fotografii cu dispozitivul, lucru care intareste veridicitatea sursei. Se pare ca Samsung S8 va fi cel mai inovator dispozitiv mobil de la compania coreeana de pana acum, abordand un nou design, noi tehnologii si noi functii software.

samsung galaxy s8

Potrivit VentureBeat si al sau Evan Blass (@evleaks), Samsung Galaxy S8 va fi prezentat in doua variante, cu ecran de 5,8 sau 6,2″. Cu toate ca diagonala creste pentru ambele variante, acestea nu vor fi cu mult mai mari decat cele doua modele Galaxy S7. Pentru a putea integra display-uri AMOLED (cu rezolutie QHD) in dispozitive atat de mici, Samsung a renuntat la marginile laterale din jurul display-ului si a micsorat marginile de sus si de jos ale dispozitivului. Butonul Home si butoanele capacitive Back si Recent au disparut. Posibil ca pe lateral va exista un buton dedicat asistentului digital Bixby, care va putea functiona asemeni functiilor Siri sau Google Assistant ale concurentilor de pe piata telecomunicatiilor, dar va veni si cu propriile capabilitati speciale. Sistemul de inteligenta artificiala de la Samsung va putea sa traduca mai multe limbi, utilizand camera foto si va putea sa ofere cautari pe Internet pe baza obiectelor detectate de camera.

Display-ul va beneficia de tehnologia Force Touch pentru a emula functionalitatea butoanelor fizice, in timp ce senzorul de amprenta a fost mutat pe partea din spate, langa camera foto de 12 megapixeli. Atat camera de pe spate, cat si cea frontala beneficiaza de obiectiv cu diafragma f/1.7. La capitolul hardware, Samsung va integra un nou chipset Exynoss in noul S8, dar in anumite regiuni acesta va fi substituit cu Snapdragon 835 de la Qualcomm. Acestea vor fi folosite alaturi de 4 GB memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare si o baterie de 3.000 mAh in varianta cu display de 5,8 si 3.500 pentru modelul cu display mai mare. Senzorul de detectare a irisului de pe Note7  va fi prezent si pe Galaxy S8, alaturi de un slot microSD, mufa USB Type-C si jack-ul de casti de 3,5 mm.

samsung galaxy s8

Totodata, Venture Beat aminteste si de accesoriul DeX dock, care ar putea transforma Galaxy S8 intr-un computer desktop. Potrivit informatiilor disponibile momentan, modelul Galaxy S8 cu display de 5,8″ va costa 799 Euro, cu 100 mai mult decat modelul anterior, in timp ce varianta de 6,2″ va costa 899 Euro. Vom confirma sau infirma aceste informatii pe 26 februarie, atunci cand Samsung pregateste evenimentul Unpacked, in cadrul caruia va prezenta, in mod oficial, noul telefon mobil.

Leave a Reply

Back to top button