DownloadsMobile AppsWhat's New

Aplicația Threads pentru utilizatorii din Europa

Threads, noua aplciație de microblogging social network lansată de compania Meta, a reușit să strângă peste 150 de milioane de utilizatori în doar o săptămână și jumătate. Acest lucru se datorează faptului că aplicația Threads este strâns legată de Instagram, însă este de notat faptul că sute de milioane de utilizatori din Uniunea Europeană nu au acces la aplicația Threads. Instalarea și utilziarea Threads pentru utilizatorii din Europa este limitată de compania Meta.

Imediat după ce a fost anunțată lansarea aplicației, foarte mulți utilizatori s-au grabăbit să instaleze Threads, numai că aceasta nu a putut fi găsită in magazinele de aplicații Apple App Store sau Google Play.

Aplicația Threads pentru utilizatorii din Europa

După mai multe zile în care a fost o ușoară confuzie, Meta a făcut anunțul oficial prin care a confirmat că aplicația Threads nu este disponibilă pentru utilizatorii din multe țări ale Uniunii Europene, și, mai mult decât atât, compania face eforturi constante pentru a limita accesul acestora la aplicație.

Aplicația Threads pentru utilizatorii din Europa
App Not Available

“Threads is currently unavailable in most European countries and we have taken further measures to prevent people from those countries accessing threads. Europe continues to be a very important market for Meta and we hope to be able to bring Threads to more countries in the future” – Meta.

De ce nu poți instala și/sau utiliza aplicația Threads din Europa?

Compania Meta nu dorește să intre în conflict cu legislația europeană care este destul de restrictivă în ceea ce privește confidențialitatea, drepturile de autor și politicile de protecție a datelor. Din câte se pare, Instagram Threads are ceva probleme cu cel puțin una dintre aceste privințe care nu sunt tolerate în țările din Uniunea Europeană.

Related: What is Instagram Threads and how the new Meta app can be used

Restricția de utilizare a aplicației Threads este extinsă și pentru utilizatori ai altor țări care călătoresc în Europa. Astfel că, dacă locuiești într-o țară unde aplicația nu este restricționată și călătorești în Europa, vei avea acces limitat la aplicația Threads. Vei putea să citești cele mai noi postări ale utilizatorilor, dar nu vei putea scrie noi postări, verifica notificări sau gestiona propriul profil Threads.

Momentan compania Meta nu a oferit o dată exactă de la care aplicația Threads va fi disponibila în Europa, însă a ținut să specifice faptul că Europa este o piață importantă pentru companie și face toate eforturile ca aplicația Threads să fie disponibilă cât mai curând și în țările din Uniunea Europeană.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button