Mobile AppsWhat's New

Cum ascundem “Like” pentru poze si “View Counts” pentru video pe Instagram

Hide Like & View Counts on Instagram / iPhone & Android

Se anuntase de mult ca Facebook si Instagram vor primi actualizari importante atat la nivel de platforma cat si de aplicatii pentru mobile.

De putin timp, Instagram a primit o actualizare prin care permite utilizatorilor sa ascunda numarul de like-uri si de vizualizari pentru continutul postat de alti utilizatori.
Cand au aparut informatii ca Instagram va face aceasta modificare, multi au crezut ca isi pot ascunde numarul de “like” cu “views” pentru tot continutul propriu. Nu stiu de ce ar fi ales cineva sa faca acest lucru, mai ales influencerii ale caror venituri sunt de cele mai multe ori proportionale cu numarul de “followers”, numarul de “likes” de la o postare sau de “views” pentru un video de promovare.

“Hide Like & View Counts” va ascunde doar numarul de aprecieri si vizualizari pentru continutul postat de alti utilizatori. Daca dormim sa ascundem “Like” si “View Count” pentru o poastare proprie putem face acest lucu in din “Advanced Settings” in momentul in care postam continutul.

Cum ascundem “Like” si “View Count” pe Instagram

In primul rand facem update la cea mai recenta versiune de Instagram.

1. Deschidem aplicatia Instagram si mergem in meniul de setari ?  Settings ?  Privacy

2. In “Privacy” mergem la “Posts”, apoi activam optiunea “Hide Like and View Counts“.

Dupa activarea acestei optiuni nu veti mai vedea numarul total de “Like” la poze si numarul de “Views” pentru continutul video publicat de alti utilizatori. Puteti insa sa vedeti cine a dat “Like” unei unei postari.

“Liked by <user> and others”.

Aceasta functie este degeaba spre ok, am spune noi. Sau poate este utila pentru cei care urmaresc concurenta si nu doresc sa oftice cand vad diferentele. ?

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button