What's New

Waka Waka Power incarcare solara pentru dispozitivele mobile

Una dintre solutiile de incarcare mobile atunci cand poate sunteti la plaja si nu aveti o priza la indemana sa va incarcati telefonul este Waka Waka Power USB. Acest incarcator mobil se bazeaza pe energia solara astfel incat sa puteti incarca dispozitivele dumneavoastra fara dublarea amprentei de carbon.

waka-waka-power-solar-charger-650x0Astfel se poate orice dispozitiv mobil (smartphone-uri, tablete, console de jocuri portabile) prin intermediul unui cablu USB care e compatibil cu Waka Waka Power. Este chiar minunat sa aveti un generator de putere de urgenta in cazul in care se intampla o descarcare neasteptata. Acest dispozitiv, de obicei, il gasiti la pretul de 80$, dar il puteti gasi si in unele oferte pana la pretul de 59 $. Acum puteti avea cu adevarat o vara puternica si fara sa va mai faceti griji pentru ca veti ramane fara baterie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Moduri de deblocare nokia309, العاب واكا واكا, تحميل الطاقة الشمسية. للهاتف النقال, waka waka güneş enerjisi, bete se cuwaka, Abaxar,solar para telefoni Nokia, telecharger chargeur solaire for symbian, waka waka ladowarka cena, waka waka şarj cihazı, ワカワカ 携帯電話, waka waka güneş enerji, Descarcare aplicatie ancarcare solara nokia, Telecharger chargeur solaire pour java, mobil telefona ücretsiz oyun indir vaka vaka, aplikace solární nabíjení telefonů ke stažení zdarma, Lg smart phone mobile java.soler charger downlod,
Back to top button
Close