iPhone

iPhone 6 ar putea avea o carcasa Liquidmetal

Lucrurile ar putea fi puse in miscare atunci cand vine vorba de un iPhone de calitate, si aceste informatii au aparut, pe fondul semnelor ca Apple ar putea avea in constructie un model din aluminiu si sticla numit Liquidmetal.

Zvonurile ca Liquidmetal ar figura intr-un viitor iPhone au circulat inca din aprilie anul trecut. Aliajul este ales de Apple, deoarece este mai putin predispus sa fie zgariat decat sticla, dar inca mai ofera aceleasi suprafete netede si matasoase.

iphone_5_liquidmetal_render Cu toate acestea, speculatiile ca un iPhone Liquidmetal este o idee al carei posibil timp sa fi venit, se bazeaza pe o informatie dupa ce Apple a achizitionat un brevet de la Crucible de proprietate intelectuala. Aceasta este compania in centrul de afacere pentru licentiere Apple cu Liquidmetal Technologies.

Detaliile brevetului dau o noua abordare a productiei, care a fost pana acum limitata. Acest lucru se datoreaza provocarii de productie nespecificate, de genul carora inventatorul tehnologiei Liquidmetal Dr. Atakan Peker le-a prezentat anul trecut.

Cat de viabila este noua metoda pentru productia in masa a dispozitivelor nu este clar. Dar, in timp ce este putin probabil ca iPhone-ul urmator s debuteze cu aceasta tehnologie, exista o sansa foarte buna ca Apple sa introduca Liquidmetal pentru iPhone la un moment dat in viitor.

In conformitate cu termenii acordului legat de Liquidmetal Technologies, ce a fost semnat in 2010, Apple are drepturi exclusive de utilizare a tehnologiei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
リキッドメタルケーシング, walpaper eksklusif hd di iphone 6, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x2-softwares_3046/1/?fi=43,
Back to top button
Close