SAMSUNG

Samsung Galaxy Gear – un concept de smartwatch foarte interesant

Cativa designeri 3D ne-a dat o idee despre cum ar putea arata Samsung Galaxy Gear, dupa ce au lucrat la un concept "ce-ar fi daca" facut pe baza unui brevet Samsung divulgat pentru un smartwatch.

Creat pentru reducerile de pe site-ul Voucher Codes Pro, designerii au imaginat un ceas Gear ce ar include un ecran flexibil pentru ca Samsung este interesata de aceasta tehnologie de ceva timp.

samsung_galaxy_gear_ Incuietoarea acestuia l-ar face foarte usor de purtat, iar caracteristicile "Home" si "Back" sunt butoane de tipul celor intalnite pe orice smartphone Android.

Cat de mult se apropie de adevar si cum va arata acest smartwatch ca in acest articol terminat, nu stie nimeni. Dar suntem incantati totusi de acest concept special si, de asemenea, pare ca nu va dura prea mult timp pentru a afla cat de aproape de realitate a ajuns acest site.

 samsung_galaxy_gear_smartwatch Samsung este de asteptat sa ne spuna despre Galaxy Gear la inceputul lunii septembrie, la acelasi eveniment de presa din cadrul targului IFA din Berlin, care va marca, de asemenea, lansarea lui Galaxy Note 3.

Ca si eforturile rivale de la Sony si Apple, Gear este putin probabil sa faca si sa preia apeluri, dar este destinat a fi asociat cu smartphone-urile proprietarilor pentru a le permite sa acceseze caracteristicile cheie de la distanta.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descarga tema gear premium live, ميزات هواوي الجيل7, Nokıa smartwatch indir, mail prodesigners.co.nz, طريقة تنزيل ثيمات لجالكسي قير, samsung galaxy gear apps download, ซัมซุงเกียร์วิธีการโหลดแอป, pobierz menadzera do samsung gear s, การใช้งานซัมซุง เกียร์, motorola smartwatch, wat als je je samsung gear verliest, רקעים לסמסונג גלקסי gear, samsung smart watch concept, samsung galaxy gear brak wallpapers, เกียร์samsung,
Back to top button
Close