DownloadsiOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

Update iPhone, iPad si iPod touch – iOS 11.2.2

Apple a publicat recent un important update pentru toate device-urile iPhone, iPad si iPod touch ce suporta sistemul de operare iOS 11.

In iOS 11.2.2 nu sunt aduse schimbari vizibile si nici nu aduce noutati pe care utilizatorii le asteapta inca de la lansarea iOS 11, insa aceasta actualizare rezolva probleme majore de securitate pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod touch.

iOS 11.2.2 viseasa o vulnerabilitate de securitate in Safari si WebKit pentru Spectre.
Pana la aceasta versiune, Apple a recunoscut ca vulnerabilitate exista pentru toate device-urile iPhone, iPad si iPod Touch. Odata cu lansarea iOS 11.2.1, Apple a rezolvat problema pentru o alta vulnerabilitate, Meltdown.

Update-ul este disponibil pentru toti utilizatorii cu device-uri iPhone 5s sau modele mai noi, iPad Air sau modele mai noi si iPod Touch generatia a 6-a.

Settings ?  General ?  Software Update .

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
teme pentru nokia e72 dowland fara virusi cele mai tari teme, teme java, descarca opera mini pentru telefon, download актуализация на андроид acer e350, tonuri apel motorola waptrick, jocuri cu masini pe java pe tel samsung gt s3100, descarc pley magazin, Masini pentru telefone LG Jocuri, TEME IARNA PT 176x220, download jocuri java pentru telefon samsung, скачати найновішу версію Instagram на LG E405,
Back to top button
Close