SAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S8 si Galaxy Note 8 vor veni cu noua generatie de casti wireless AKG gratuit!

Samsung Galaxy S8 si Galaxy Note 8 sunt la ora actuala printre cele mai performante smartphone-uri Android aflate pe piata. Au design frumos si includ o multime de caracteristici iubite de fanii Samsung din intreaga lume. In plus, atat pentru Samsung Galaxy S8 cat si pentru Note 8, Samsung pune in pachet si o pereche de casti foarte bune de la AKG compatibile pe jack de 3,5 mm.
Chiar daca multe magazine online au vandut aceste casti separat sau le-au pus drept “cadou” in oferta acestor doua modele de smartphone, ele vin in normal ca fiind parte din pachetul telefonului.

Recent, Samsung face un pas inainte pentru a da un impuls celor care au in plan sau inca se mai gandesc daca sa-si cumpere sau nu un S8 sau Note 8. Pentru cumparatorii noi din US (in curand si in Europa) Samsung include gratuit in pachetul telefonului noua generatie de casti on-ear AKG wireless (wireless headphones), Acesta vor inlocui castile existente in pachet, AKG in-ear pe jack de 3.5mm.

Oferta este valabil apentru noii cumparatori din US, iar in curand va fi disponibila si pentru alte zone ale lumii, inclusiv in Europa. Ramane de vazut totusi daca magazinele vor profita de acest plus si vor mari pretul final al Galaxy S8 si Galaxy Note 8.

In mod normal, pretul la liber al castilor wireless AKG Y50BT este de $180, insa Samsung le ofera gratuit noilor cumparatori ai acestor doua modele de smartphone.

Despre castile wireless AKG putem spune ca sunt on-ear, emit un sunet de calitate peste mediu iar perioada de utilizare a bateriei este de pana la 20 de ore.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
descarc pley magazin, TEME IARNA PT 176x220, tonuri apel motorola waptrick, jogo java 150-160, Jocuri Pentru telefonul samsung GT-S3350,
Back to top button
Close