Android @GoogleHTCMobile AppsWhat's New

Update de firmware la Android v4.1.1 Jelly Bean pentru HTC One X

Asadar in sfarsit posesorii de HTC One X pot fi fericiti si se pot bucura de noile performante oferite de noua generatie a sistemului de operare pentru mobile de la Google. Update-ul firmware de trecere la Android v4.1.1 Jelly Bean este disponibil OTA pentru device-urile One X de la HTC incepand cu luna noiembrie si dupa ce au fost deja actualizat pentru India, Marea Britanie, Rusia, Brazilia si urmeaza treptat ca toate device-urile din aceasta serie sa poata fi actualizate la aceasta versiune ce vine cu cateva imbunatatiri grafice si de performanta. Dintre noutatile majore merita sa amintim HTC Sense 4+ disponibila pana acum numai pe HTC One+, o optimizare mai eficienta a consumului ce mareste simtitor autonomia device-ului, redimensionarea widget-urilor  si o usoara crestere in calitatea capturilor foto si video ale camerei principale.

Update-ul la noua versiune Android v4.1.1 se poate realiza OTA (On the Air) prin conexiunea 3G+ (mai lenta si cu un posibil cost suplimentar in functie de planul tarifar ales) sau via Wi-Fi (cea mai indicata varianta) prin conectarea la o retea locala si se recomanda sa se realizeze cu acumulatorul incarcat pentru a evita inchiderea acestuia in timpul update-ului care dureaza cateva minute. Pachetul ce contine acest update important este de aproximativ 364MB si se recomanda sa aveti disponibil in memoria telefonului macar 500MB pentru siguranta instalarii complete a acestuia. Odata instalat si dupa un restart inerent va veti bucura de toate beneficiile noului Android Jelly Bean.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
www. com aqligasi yo, for android mobile version 1.1 jelibean download, update android version4.1.1, най- новият софтуер за htc one x download, طريقة تحديث اندرويد v4.1.1, telecharger applications sur android version4.1.1, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-softwares_4329/1/?fi=53, Htc version4, bg.amtelefon.com/pho, تنزيل نظام اندرويد v4.1.1 جيلي, downlod walppaper cuaca apdated nokia c3, تحميل الفيس بوك للh t c, gry na htc one x do pobrania, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/, android apps V4.1.1 mobaile9#hl=en, aqlkssyo, v4.1.1 (Jelly Bean ) software download, ตั้งค่ากล้องhtc design version4.4.2, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/picture-message/1/, تحديث البرامج اندرويد v4.1.1,
Back to top button
Close