What's New

Ubuntu Edge un nou smartphone concurent

O campanie de crowdfunding a fost lansata pe Indiegogo pentru un smartphone Ubuntu ce a depasit toate recordurile de cel mai rapid proiect ce a atins o tinta de 2 milioane de dolari pentru finantare.

Proiectul a strans 2 milioane de dolari dintr-un total de 32 milioane $ (20,8m £) in sapte ore, 59 minute si 58 secunde – atingand suma mai repede decat alte campanii cu nume mari, cum ar fi Pebble SmartWatch sau filmul Veronica Mars.

Cu sediul la Londra dezvoltatorul Canonical este in spatele proiectului, in speranta de a produce Ubuntu Edge, un smartphone care ruleaza pe Linux, bazat pe sistemul de operare Ubuntu, avand capacitatea sa de a rula aplicatii desktop PC.

Ubuntu Edge Deci, in timp ce aplicatiile vor avea un UI mobil prietenos, cand este folosit pe receptorul insusi, Edge poate fi conectat la un monitor pentru o experienta de tip PC completa. "Suntem fascinati de convergenta cu computerul, ideea ca smartphone-ul in buzunar poate fi, de asemenea, creierul PC-ului de pe birou. Am modelat Ubuntu astfel incat sa puteti face tranzitia fara probleme intre cele doua medii. Acum, tot ce este necesar este un telefon care este proiectat de la sol pentru a fi un PC, de asemenea, " afirma compania pe pagina campaniei.

Specificatiile sunt interesante, Edge avand nevoie de 4GB de memorie RAM si un hard disk masiv de 128GB pentru depozitare. Compania spune ca va folosi tehnologia siliciu-anod pentru bateria pe Li si un display safir crystal de 4,5-inchi, la o rezolutie de 1280 x 720.

Dual-LTE, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4 si NFC sunt incluse atunci cand vine vorba de conectivitate, desi, in mod natural, "specificatiile sunt supuse schimbarii".

Ramane sa vedem cum se va derula acest nou proiect si concept de smartphone.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
มือถือที่ใช้เหมือนคอม, ww in saptbeyar download ,
Back to top button
Close