Microsoft @MobileWhat's New

Toshiba a prezentat primele tablete care vor rula sistemul de operare Windows 8.1 Bing

La numai cateva zile de la lansarea Windows 8.1 Bing (editie speciala Windows, creata pentru dispozitivele low-cost), Toshiba a prezentat primele tablete care ruleaza acest sistem de operare. Tableta Encore 2 8 va costa doar 200$, aceasta dispunand de un ecran de 8 inci cu rezolutie de 1280×800, procesor quad-core Intel Atom si slot microSD. De asemenea, aceasta va dispune si de o camera principala de 5 megapixeli si una frontala de 0.9 megapixeli.

toshiba_encore_2_8

Modelul Encore 2 10 va dispune de un ecran de 10 inci si va costa in jur de 270$, specificatiile hardware fiind similare cu cele ale modelului de 8 inci. Din pacate, Toshiba nu a facut cunoscute in comunicatul de prezentare si restul de specificatii pentru cele doua tablete cu Windows 8.1 Bing, necunoscandu-secare este memoria RAM sau capacitatea de stocare a acestora. In schimb, asa cum s-a anuntat si la lansarea Windows 8.1 Bing, tabletele vor beneficia de acces gratuit la Office 365 timp de un an de zile (valabil pentru toate dispozitivele care vor rula aceasta editie de Windows).

In afara de cele doua tablete cu Windows 8.1 Bing, Toshiba a mai anuntat si Excite Go, tableta Android cu ecran de 7 inci care, la pretul de doar 110$ se va incadra in segmentul de tablete ieftine, accesibile tuturor categoriilor de utilizatori.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
baixar jogos para tablet toshiba windows 8.1, ويندوز 8.1بنج, windows 8.1bing, HUAWEO Y210 games download,
Back to top button
Close