Microsoft @MobileMobile AppsWhat's New

Microsoft lanseaza primul manager de fisiere oficial pentru Windows Phone

Microsoft a lansat prima aplicatie nativa pentru administrarea fisierelor pentru sistemul de operare mobil Windows Phone, aceasta fiind de astezi disponibila la download in Windows Phone Store. API-urile pentru selectarea si accesarea de fisiere a fost facute disponibile recent ce catre companie pentru dezvoltatorii third-party, insa Microsoft a ales sa lanseze propriul manager de fisiere pentru a raspunde feedback-ului primit de la utilizatori.

files-windows-phone

Aplicatia de administare a fisierelor in Windows Phone se numeste simplu Files, aceasta permitandu-le utilizatorilor sa acceseze toate datele stocate in memoria dispozitivelor sau pe SD card. De asemenea, managerul de fisiere poate fi folosit pentru navigare, cautare sau lansare/rulare de fisiere, si le ofera userilor posibilitatea de a share-ui fisiere multiple, de a crea foldere pentru a organiza fisierele si de a efectua actiuni cum ar fi copierea, mutarea, redenumirea sau chiar stergerea fisierelor stocate.

Desi nu a fost confirmat inca acest lucru, Microsoft cel mai probabil va include aplicatia Files in viitoarele update-uri pentru Windows Phone. Pana atunci, aplicatia poate fi descarcata gratuit din Windows Phone Store.

Download Files for Windows Phone (via Windows Phone Store).

Leave a Reply

Back to top button