SAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy K Zoom va fi disponibil si in Romania incepand cu luna iunie

Desi la lansarea dispozitivului se zvonea ca Galaxy K Zoom va fi disponibil intr-un numar redus de tari europene ca produs experimental, Samsung a anuntat astazi disponibilitatea acestui dispozitiv si in Romania, inceoand cu luna iunie, prin intermediul mai multor parteneri comerciali.

Galaxy-K-zoom

Samsung Galaxy K Zoom este un dispozitiv care combina intr-un mod cat se poate de reusit performanta unui aparat de fotografiat de ultima generatie cu functiile si aplicatiile celui mai nou flaghship al companiei disponibil pe piata, Galaxy S 5. Astfel, dispozitivul beneficiaza de o optica avansata (camera de 20.7 megapixeli, stabilizator de imagine optic, senzor BSI CMOS si zoom optic de 10x) care le va permite utilizatorilor sa surprinda momentele speciale din viata acestora la o claritate exceptionala. De asemenea, inregistrarile video vor fi facute in Full HD, iar blitul Xenon va imbunatati calitatea imaginii fata de obisnuitele LED-uri.

Printre functiile foto ale Samsung Galaxy K Zoom sunt incluse si cele pentru separare Auto Exposure/Auto Focus, Pro Suggest (cu 10 filtre optimizate) si Selfie Alarm (pentru capturarea celor mai reusite selfie-uri). In plus, dispozitivul vine la pachet si cu aplicatia Studio, care permite editarea continutului foto si video fara ajutorul unui computer.

Momentan, preturile la care va fi disponibil Samsung Galaxy K Zoom in Romania nu sunt cunoscute, insa cel mai probabil acestea vor rivaliza cu cele pentru smartphone-ul Galaxy S 5.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aqlikasyo, tilecharge tehme samsong i8910,
Back to top button
Close