Microsoft @Mobile

Top Aplicatii Vreme pentru Windows Phone (Best Weather apps for Windows Phone)

Windows Phone reprezinta o metoda minunata pentru a ramane in contact cu ceea ce se intampla in lume si cu lucrurile care au impact asupra vietii de zi cu zi. Vremea este unul dintre lucrurile pe care fiecare dintre noi ne dorim sa il avem. Sunt o multime de aplicatii pentru vreme pe care sa le descarcati din Windows Phone Marketplace, dar fiecare dintre ele se potriveste cate unui singur telefon, de aceea am adunat laolalta cateva dintre cele mai bune aplicatii.

Puterea Aplicatiei AccuWeather pentru Windows Phone vine sub forma unor notificatii pentru vremea severa si ofera gama variata de informatii despre vreme (Temperaturi Real Feel, UV index, acoperirea norilor, umiditatea etc). Accuweather este o aplicatie gratuita pentru Windows Phone si o puteti descarca din Windows Phone Marketplace.

accuweather

Weather Flow este o aplicatie pentru vreme simpla si placuta care va ofera informatii despre conditiile curente pentru locatia dumneavoastra curenta sau va puteti alege si alte orase despre care sa aflati ce va intereseaza, o prognoza meteo pe 10 zile si doua teme pe care sa le schimbati dupa cum doriti. Weather Flow are o versiune demo si o versiune full care poate fi descarcata pentru 1.99$.

weatherflow

Microsoft Weather este o alta aplicatie de baza pentru vreme care ofera prognoza meteo pe 10 zile utilizand locatia dumneavoastra. Aceasta aplicatie va urmari vremea pentru locatia dumneavoastra curenta precum si a oraselor din lume. Este o aplicatie gratuita si o puteti descarca din Windows Phone Marketplace.

MSFTWeather

Amazing Weather este o aplicatie ce va ofera informatiile de baza despre vreme. Impreuna cu prognoza meteo extinsa si conditiile meteo curente, aveti imagini din satelit si radar precum si prognoza meteo in fiecare ora. Este o versiune demo disponibila precum si una full la pretul de 1.29$.

amazingweather

WeatherMaster este o aplicatia pentru vreme globala ce ofera indormatii despre conditiile curente si prognoza meteo pe 7 zile pentru locatia dumneavoastra actuala sau alte orase adaugate. Aveti si radar si imagini din satelit animate, iar prognoza meteo a oraselor poate fi pozitionata pe Ecranul de Start. Cu o singura atingere a unei anumite locatii si aceasta va fi adaugata listei oraselor pentru prognoze meteo. WeatherMaster are o varianta demo, pentru a fi incercata inainte de cumparare, iar versiunea full ruleaza pentru 1.99$.

weathermaster

Weather Live are o multime de caracteristici pentru Windows hone. Aveti conditiile curente obisnuite si prognoza meteo extinsa, dar aveti si radarul si imaginile din satelit animate, graficele/tabelele vremii, notificari despre vremea rea, informatii astronomice si un agent de fundal ce va actualizeaza automat locatia curenta pentru prognoze meteo. Aveti trei teme cu ajutorul carora o puteti personaliza si imagini Bing pe fundal. Weather Live are o versiune demo, iar versiunea full poate fi descarcata pentru 1.99$.

weatherlive

Mai sunt o multime de alte astfel de aplicatii disponibile pentru dumneavoastra in Windows Phone Marketplace care va pot oferi tot ceea ce va doriti de la o aplicatie pentru vreme.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button