Games Review

Top 5 jocuri cu masini pentru Android (5 best free car racing games for Android)

CSR Racing

CSR-Racing

Cand veti vedea acest joc in Google Play Store, atunci veti vedea ca are in componenta lotul Editor’s Choice care cu siguranta arata cat de bun este jocul. Acesta este singurul joc cu masini de curse de pana acum care are acest lot.

Marimea jocului este de aproximativ 250MB si va puteti astepta la o calitate foarte buna a graficii. Va simtiti de parca v-ati juca o versiune PC a acestui joc pe smartphone-ul sau tableta Android, dar trebuie sa va asigurati ca dispozitivul are cel putin Dual-Core CPU, 1GB de RAM si un spatiu liber de 400MB.
Veti gasi toate masinile din acest joc licentiate si tot felul de evenimente pe care le-ati experimentat si in varianta jocului pe PC precum NFS. Nu veti gasi niciun singur lucru care sa nu fie bun in acest joc.

Real Racing 3

Real-Racing-3-Best-Free-Car-Racing-Android-Game

Acesta este cel de-al doilea joc Android de curse de masini, iar masinile si jucatorii sunt reali. Acest joc il poti juca online cu prietenii tai reali si aceasta este cea mai impresionanta trasatura a lui.
Grafica jocului este superba si cu siguranta o sa va placa , iar jocul consta in toate evenimentele posibile legate de curse.

Drag Racing

drag racing

In acest joc va puteti cumpara masina visurilor voastre, sa ii faceti modificarile dorite si sa va aratati abilitatile in curse.
Concurand singur poate fi amuzant, dar provocarea se afla in sectiunea “Online”. Concurati impotrvia prietenilor sau a unor jucatori straini, bateti-i in timp ce isi conduc propriile masini sau concurati impotriva a 9 jucatori deodata intr-o competitie adevarata. Alaturati-va unei echipe pentru a discuta strategii si pentru a impartasi castigurile.

GT Racing 2 The Real Car Exp

the real car exp

Acest joc reprezinta o aventura pe care nu o puteti rata, in special datorita faptului ca include unele dintre cele mai prestigioase masini din lume, precum Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford si altele. Jocul se poate descarca gratuit si este destinat sa ofere un nivel fara precedent al placerii condusului, indiferent daca jucati singur sau multiplayer.
Noua varianta ofera masini cat mai realiste , asa cum nu au mai fost oferite de niciun alt joc pana acum.
Puteti concura cu prietenii sau cu jucatori reali din toata lumea. Castigati cel mai rapid timp in fiecare cursa cu ajutorul multiplayer-ului!

Fast & Furious 6: The Game

fast and furious 6

Pasiti in lumea Fast & Furious 6. Castigati bani si respectul celor mai “Rapizi” soferi in timp ce conduceti pe strazile Londrei. Fast & Furious 6: The Game duce cursele de pe telefon la un nou nivel cu grafica incredibila, noul mod al jocului, curse online care creeaza dependenta si curse captivante precum si misiuni mortale.
Alaturati-va grupului Fast & Furious 6 si doborati soferii mercenari pentru a castiga respectul soferilor de pe strazile din Londra.

Leave a Reply

Back to top button