iOS @AppleiOS AppsiPhoneMobile AppsWhat's New

Swiping to close WhatsApp can prevent you from receiving notifications – Ce este si de ce apare?

Daca ati inchis aplicatia WhatsApp Messenger si a aparut notificarea “Swiping to close WhatsApp can prevent you from receiving notifications“, nu trebuie sa va ingrijorati.

In ultima perioada, dupa ce Apple a lansat iOS 11, multi utilizatori de WhatsApp Messenger s-au plans ca nu au mai primit notificari in momentul cand au fost contactati de prieteni prin intermediul aplicatiei. In mod implicit, chiar daca aplicatia WhatsApp Messenger este inchisa de tot pe iPhone, utilizatorul poate primi notificari prin intermediul “Push Notifications”. Acest lucru nu se mai intampla pentru foarte multi posesori de iPhone care folosesc WhatsApp. Ca o rezolvare termporara, este sa lasati aplicatia deschisa si sa nu o inchideti cu “swipe“. Glisare de jos in sus pe screen-uld e aplicatii active.

Momentan, Apple nu a reusit sa rezolve aceasta problema, care din cate se pare este valabila pentru mai multe aplicatii, nu numai pentru WhatsApp. Facebook Messenger sau chiar iMessages intampina aceasta problema.

Cei de la WhatsApp Messenger au ales ca prin mesajul “Swiping to close WhatsApp can prevent you from receiving notifications” sa instiinteze utilizatorul ca odata inchisa aplicatia WhatsApp, exista probabilitatea ca utilizatorul sa nu mai primeasca notificari atunci cand este contactat.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button