SONYWhat's New

Sony a anuntat lansarea Xperia C3, “the world’s best selfie smartphone”

Sony a anuntat astazi pe blogul oficial lansarea smartphone-ului Xperia C3, numit si PROSelfie sau “cel mai bun smartphone pentru selfie-uri din lume”. Lucru care diferentiaza Xperia C3 de alte smartphone-uri care se lauda ca pot captura selfie-uri de calitate este flash-ul LED dedicat, situat langa camera frontala a dispozitivului, precum si o lentila cu unghi lat de 25 mm, cuun camp de vedere al camerei lat de 80 de grade (in ceea ce priveste megapixelii, camera nu dispune decat de 5).

Xperia_C3

In plus, Sony a adaugat si modul Superior Auto pentru camera frontala, astfel incat aceasta sa poata selecta imaginea cea mai buna si sa ajusteze setarile pentru aceasta in functie de luminozitatea disponibila. De asemenea, camera include si un mod HDR si ofera acces la o varietate de tool-uri optimizate pentru selfie: Portrait Retouch, AR Effect etc.

Flash-ul LED, nemaintalnit pana acum la camerele frontale ale smartphone-urilor, produce o lumina mult mai slaba decat a flash-urilor standard, pentru a proteja ochii utilizatorilor si pentru a face ca pozele portret facute de aproape sa fie mai fotogenice.

Pe langa caracteristicile camerei frontale, care este feature-ul de top al dispozitivului Xperia C3, acesta include si specificatii cum ar fi: ecran de 5.5 inci cu rezolutie a display-ului de 720p, procesor Snapdragon quad-core de 1.2 GHz, camera principala de 8 megapixeli, memorie interna de 8 GB (cu posibilitatea de extindere prin microSD), conectivitate LTE (4G) si sistem de operare Android 4.4 KitKat.

Desi Sony a confirmat o disponibilitate a Xperia C3 in intreaga lume, momentan nu a fost confirmata decat varianta dual-sim pentru China, care va fi lansata in luna august.

Leave a Reply

Back to top button