SONYWhat's New

Noi specificatii pentru smartphone-ul Sony Xperia G

Inca o imagine a urmatorului smartphone Sony, Xperia G, a ajuns pe internet, de data aceasta fiind insotita si de cateva dintre specificatiile mult asteptate de curiosi. Ce se stie cu siguranta despre dispozitivul Sony Xperia G este ca acesta va face parte din clasa de mijloc a smartphone-urilor (Sony deja a anuntat luna trecuta, la CES, urmatorul dispozitiv high-profile, anume Xperia Z1 Compact) si cel mai probabil va fi disponibil la un pret destul de accesibil pentru utilizatori.

xperia-G

Conform retelei sociale unde au aparut informatiile despre Xperia G, acesta va veni cu suport pentru 4G/LTE, display de 4.8 inci si rezolutie de 720p, camera de 8MP, memorie interna de 8 GB (si slot pentru microSD) si 1 GB RAM.

Deocamdata nu se cunoaste ce procesor va avea dispozitivul, iar specificatiile nu au fost confirmate, insa se asteapta ca Sony Xperia G sa fie anuntat in cadrul evenimentului Mobile World Congress (MWC) ce se va tine la Barcelona la sfarsitul acestei luni.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
सोनी कीफोटो, هواتف سوني اريكسون الذكية المتوسطة المواصفات, ъпгрейд на андроид st23, سوني اركسن G, http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-501-softwares_7347/1/, DownloadnThema symbian belle mirip xperia m dual,
Back to top button
Close