DownloadsMicrosoft @MobileMobile AppsNOKIAWhat's New

Microsoft include Video Tuner in Windows Phone 8.1, aplicatie mobila pentru editare video

In ceea ce priveste programele de editare video, Windows Phone a stat intotdeauna slab la aceasta categorie fata de alte sisteme de operare mobile, cum ar fi iOS sau Android. Din fericire insa pentru utilizatorii de smartphone-uri Windows Phone, Microsoft a lansat in sfarsit un tool de editare video (care va fi inclus in update-ul Windows Phone 8.1) ce va permite editarea filmelor inregistrate cu camera dispozitivului direct pe dispozitivul in sine (fara a trebui sa fie transferat si editat pe PC).

video-tuner-wp

Video Tuner isi va face debutul exclusiv pe smartphone-urile din linia Lumia care vor primi update-ul Windows Phone 8.1, si va include o serie de tool-uri similare cu cele existente in programele de editare video disponibile pentru PC-uri: Crop, Trim, Mirror si Flip, si de asemenea si optiunile de adaugare sunete si filtre pentru video.

In plus Video Tuner permite si ajustarea expunerii, a contrastului si a saturarii pentru fisierele video si include optiunea de modificare a vitezei de rulare a acestora, cel mai probabil aceasta din urma fiind inspirata din feature-ul slow-motion inclus de Apple pe dispozitivul iPhone 5S. Odata ce fisierele video sunt editate, acestea pot fi share-uite de utilizatori pe diverse retele de socializare sau pot fi salvate in cloud, in contul OneDrive.

Pentru cei interesati (si care detin dispozitive compatibile care au primit deja upgrade-ul la Windows Phone 8.1), aplicatia Video Tuner poate fi descarcata urmand link-ul de mai jos:

Download Video Tuner pentru Windows Phone 8.1 (via Windows Phone Store).

Leave a Reply

Back to top button