iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMobile AppsMOBILE TIPS

Slow-Motion Settings & Video Recording in iPhone Camera App

Incepand cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, toate noile modele de iPhone ofera posibilitatea de filma in slow-motion.

Ce inseamna / ce este un film slow-motion 

In primul rand sa facem o mica descrieire a unui fisier video inregistrat cu telefonul mobil, cu iPhone sau cu oricare alta camera video.
Orice video / fimulet este format din mai multe frame-uri (sau cadere). Un frame reprezinta practic o poza capturata de camera video la un moment dat. O captura video surprinsa cu un telefon mobil obisnuit are intre 30 si 60 de ftps-uri (frame-uri pe secunde). Pentru a realiza un film in slow-motion, adica capturarea si redarea unei actiuni prin camera cu incetinitorul, este nevoie de un numar cat mai mare de frame-uri pe secunda, pentru ca filmul rezultat sa ne arate actiunea in detaliu.

Odata cu lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple a adaugat aplicatiei Camera si posibilitatea de a filma in slow-motion. Optiune mentinuta si pe iPhone 6s si iPhone 6s Plus / iOS 9.

Cum filmam slow-motion cu ajutorul aplicatiei Camera pe iPhone si cum setam numarul de FPS-uri

Camera App suporta doua tipuri de captura video in slow-motion. Filmare slow-motion la o rezolutie de 720p HD cu 120 fps si slow-motion la 720p HD cu 240 fps. Diferenta dintre 120 fps-uri si 240 fps este imensa, atat ca detalii capturate (dublu) cat si ca spatiu ocupat pe memoria telefonului. Daca un minut de captura cu 120 fps-uri ocupa aproximativ 230 MB, o captura la 240 fps-uri ajunge pana la 300 – 320 MB.

Cum setam la cate fps-uri sa filmeze aplicatia Camera 

1. Mergem pe iPhone in “Settings” > rulam pana la “Photos & Camera” > rulam meniul pana la “Record slo-mo“.
2. Alegem una din cele doua optiuni. 120 fps sau 240 fps.

Slow-Motion-Settings-iPhone

Dupa acest pas inchidem meniul “Settings” si deschidem aplicatia Camera. Selectam filmare SLO-MO si … “Record” (butonul rosu de pornire inregistrare).

IMG_1071

Retineti ca pentru a realiza o captura video de calitate in slow-motion aveti nevoie ca iPhone-ul sa nu fie miscat in timpul inregistrarii, iar lumina sa fie destul de puternica. Daca lumina este slaba, calitate inregistrarii video nu va fi una dintre cele mai bune. Este de preferat sa realizati filme slow-motion ziua in aer liber la lumina naturala.

Slow-Motion Settings & Video Recording in iPhone Camera App

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
скачати сповільнену зйомку, sony slow motion säädöt, как се снима забавен кадър iphone 6s, nokia.mobi/entry/van/main/701, налаштування камери нокіа-701, تحميل برنامج سامسونج s5222, nokia.mobi/entry/van/apps/vedeo/games, video prehravac java do mobilu ke stazeni, โหลดเกมมือถือ java ฟรี, скачать вайбер на с5222, s.m.s.tons.com, Temas jad Para java, повільна зйомка на самсунг, nokia.mobi/entryسيد مجمد صافي/van/main/c7-00, スローモーション iPhone, уповільнена зйомка з телеіону, تحميل العاب LG, nokia.mobi/ebntry/van/main/C7-00, ar.amtelefon.com/mobile/mobile-apps/, Uninstaller aplikacija za android lg,
Back to top button
Close