DownloadsInternet MobileiOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPadiPhone

Mozilla Firefox pentru iOS – iPhone, iPad & iPod Touch [Download Link]

Multi ani s-a lasat asteptat de majoritatea utilizatorilor de iOS, dar in sfarsit Mozilla a lansat prima versiune de Firefox pentru iOS. Pe la inceputul lunii septembrie a aparut o prima versiune de Firefox pentru iOS, insa cu multe lipsuri.
Pe 12 nov. 2015, Mozilla a lansat Firefox 1.1, versiune care a adus toate feature-urile. Sincronizare bookmarks cu Firefox Account si Private Browsing fiind cele mai importante.
Compatibil pe toate device-urile mobile Apple care ruleaza sistem de operare iOS 8.2 sau mai nou, Firefox pentru iPhone, iPad si iPod Touch ofera aceleasi functionalitati ca si pe Android, OS X sau Windows.

IMG_0193

Download Mozilla Firefox pentru iOSdownload link via iTunes.

Mozilla Firefox pentru iOS poate fi instalat atat din App Store direct de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, cat si cu ajutorul iTunes de pe Windows PC sau Mac OS X.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kody samsung c3050 bluetooth, http://nokia.mobi/entry/van/graphics/, Telecharger logiciel la langue arabe a mon portable lg gt405, Mozila firefox ptr tableta blackberry, prince of persia pour java, java symbian oyun, descargar gusanos worms para celular antiguo, firefox ios download, mozilla na ipada download, c, Jocuri pt LG cu taci, juego fútbol callejeros para tlf zte, code reseaux booster pour samsung, tajne kody na sgh gt-s5610, scarica mozilla su cellulare samsung gt c3300k, Street fighter para celular, waptrick jocuri cu impuscaturi, تحميل الفيسبوك لLGجافا, stiahnuť bezplatne hry cez samsung app, samsung sexy kızlar indir,
Back to top button
Close