DownloadsInternet MobileiOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPadiPhone

Mozilla Firefox pentru iOS – iPhone, iPad & iPod Touch [Download Link]

Multi ani s-a lasat asteptat de majoritatea utilizatorilor de iOS, dar in sfarsit Mozilla a lansat prima versiune de Firefox pentru iOS. Pe la inceputul lunii septembrie a aparut o prima versiune de Firefox pentru iOS, insa cu multe lipsuri.
Pe 12 nov. 2015, Mozilla a lansat Firefox 1.1, versiune care a adus toate feature-urile. Sincronizare bookmarks cu Firefox Account si Private Browsing fiind cele mai importante.
Compatibil pe toate device-urile mobile Apple care ruleaza sistem de operare iOS 8.2 sau mai nou, Firefox pentru iPhone, iPad si iPod Touch ofera aceleasi functionalitati ca si pe Android, OS X sau Windows.

IMG_0193

Download Mozilla Firefox pentru iOSdownload link via iTunes.

Mozilla Firefox pentru iOS poate fi instalat atat din App Store direct de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, cat si cu ajutorul iTunes de pe Windows PC sau Mac OS X.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
go.store.ovi.mobientryvangame206, firefox for ipad iso download first generation ipod, tajne kody na sgh gt-s5610, samsung sexy kızlar indir, télécharger flash swf clock pour iphone, scarica mozilla su cellulare samsung gt c3300k, GT-C3300i telfonun gizli kodu, juego fútbol callejeros para tlf zte, firefox ios download, mise jour mobile B7722, http://nokia.mobi/entry/van/graphics/, prince of persia pour java, baixar toque de natal sem android, descargar gusanos worms para celular antiguo, code reseaux booster pour samsung, nachrichtenzentrale vodafone 2015, ลงโปรแกรมใน nokia e71, Telecharger logiciel la langue arabe a mon portable lg gt405, bejeweled descarca pe telefon, Parsisiustioperamini.lt,
Back to top button
Close