DownloadsInternet MobileiOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPadiPhone

Mozilla Firefox pentru iOS – iPhone, iPad & iPod Touch [Download Link]

Multi ani s-a lasat asteptat de majoritatea utilizatorilor de iOS, dar in sfarsit Mozilla a lansat prima versiune de Firefox pentru iOS. Pe la inceputul lunii septembrie a aparut o prima versiune de Firefox pentru iOS, insa cu multe lipsuri.
Pe 12 nov. 2015, Mozilla a lansat Firefox 1.1, versiune care a adus toate feature-urile. Sincronizare bookmarks cu Firefox Account si Private Browsing fiind cele mai importante.
Compatibil pe toate device-urile mobile Apple care ruleaza sistem de operare iOS 8.2 sau mai nou, Firefox pentru iPhone, iPad si iPod Touch ofera aceleasi functionalitati ca si pe Android, OS X sau Windows.

IMG_0193

Download Mozilla Firefox pentru iOSdownload link via iTunes.

Mozilla Firefox pentru iOS poate fi instalat atat din App Store direct de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, cat si cu ajutorul iTunes de pe Windows PC sau Mac OS X.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
télécharger flash swf clock pour iphone, mozilla na ipada download, Jocuri pt LG cu taci, GT-C3300i telfonun gizli kodu, Mozila firefox ptr tableta blackberry, Telecharger logiciel la langue arabe a mon portable lg gt405, tema cu masin pentru samsung, download opera mini java nokia n8, mise jour mobile B7722, descargar gusanos worms para celular antiguo, waptrick jocuri cu impuscaturi, firefox ios download, bejeweled descarca pe telefon, nachrichtenzentrale vodafone 2015, code reseaux booster pour samsung, prince of persia pour java, http://nokia.mobi/entry/van/graphics/, firefox for ipad iso download first generation ipod, download+game+sniper+hp+sony, tajne kody na sgh gt-s5610,
Back to top button
Close