Android @GoogleAndroid AppsInternet MobileiPhoneWhat's New

Functii Live pentru utilizatorii YouTube

In pofida faptului ca utilizatorii de YouTube puteau initia transmisii live de ani buni, abia acum compania a hotarat sa integreze aceasta functie in aplicatia pentru smartphone-uri. Aceasta manevra vine in urma succesului Meerkat, Periscope si Facebook Live, care au adus acest tip de servicii. Avantajul YouTube va fi faptul ca nu va fi necesara instalarea de software nou, orice utilizator deja existent avand posibilitatea de a beneficia de noile capabilitati mobile.

In prezent, functia este disponibila doar pentru un numar restrans de utilizatori. Dupa ce acestia testeaza functia pe indelete, aceasta va fi pornita pe toate conturile de YouTube, iar initierea unei transmisii live va fi la fel sau poate chiar mai facila decat pe alte servicii de acest gen. In timpul transmisiei, comentariile vor fi afisate pe display deasupra imaginilor transmise, iar la sfarsit aceasta va fi salvata pe canalul personal de YouTube ca un clip obisnuit.

Setarile de intimitate online se aplica si in cazul transmisiilor live. Acestea pot fi publice sau destinate unui grup mic de utilizatori si va exista chiar si optiunea de a trimite o notificare catre abonati atunci cand incepe o transmisie live de pe mobil.

De mentionat este faptul ca YouTube va oferi posibilitatea de a introduce un spatiu pentru introducerea unui titlu si chiar posibilitatea de a realiza o fotografie sau de a utiliza o fotografie din galerie pe post de imagine descriptiva.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Samsung gt s3350 internet sifresi, tengo un samsung gtc3300k q me dice no se puede activar blutu, pin 2 do samsung gt-s5610, ตั้งค่าอินเตอร์เน็ตทรู samsung java, supprimer les javas du systeme E2222, java oyunları neden açılmıyor GT-C3303İ OYUN INDIR NEDEN INDIRMIYOR, tel kodlari samsung gt c3300, Aplikasi youtube j108i, Certyfikat darmowy pobierz na lg, E2250Oyun indir, opera mini parsisiusti, Descargar juego mi vida en new york 2, khel GT-s5222 Samsung, lg témák letöltése ingyen, แอพดาวโหลด ไลน์ nokia 5800, Baixar android para celular java lg 375, Atualizar celular lg t375, Lg gm360 aktualizacja oprogramowania, Samsung GT-E1200R, code de verrouillage, download aplikasi sony j108i,
Back to top button
Close