Android @GoogleAndroid AppsInternet MobileiPhoneWhat's New

Functii Live pentru utilizatorii YouTube

In pofida faptului ca utilizatorii de YouTube puteau initia transmisii live de ani buni, abia acum compania a hotarat sa integreze aceasta functie in aplicatia pentru smartphone-uri. Aceasta manevra vine in urma succesului Meerkat, Periscope si Facebook Live, care au adus acest tip de servicii. Avantajul YouTube va fi faptul ca nu va fi necesara instalarea de software nou, orice utilizator deja existent avand posibilitatea de a beneficia de noile capabilitati mobile.

In prezent, functia este disponibila doar pentru un numar restrans de utilizatori. Dupa ce acestia testeaza functia pe indelete, aceasta va fi pornita pe toate conturile de YouTube, iar initierea unei transmisii live va fi la fel sau poate chiar mai facila decat pe alte servicii de acest gen. In timpul transmisiei, comentariile vor fi afisate pe display deasupra imaginilor transmise, iar la sfarsit aceasta va fi salvata pe canalul personal de YouTube ca un clip obisnuit.

Setarile de intimitate online se aplica si in cazul transmisiilor live. Acestea pot fi publice sau destinate unui grup mic de utilizatori si va exista chiar si optiunea de a trimite o notificare catre abonati atunci cand incepe o transmisie live de pe mobil.

De mentionat este faptul ca YouTube va oferi posibilitatea de a introduce un spatiu pentru introducerea unui titlu si chiar posibilitatea de a realiza o fotografie sau de a utiliza o fotografie din galerie pe post de imagine descriptiva.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
le code piratage de samsung e2222, تنزيل واتس اب سامسونج S5222, tel kodlari samsung gt c3300, E2250Oyun indir, ألعاب جافا سامسونج تحميل على هاتف c3310, छोटे केबी के गेम, LG Java - Dig Dug, code flash sim S5610K ou devere sim, Phan mem cho lg java, Certyfikat darmowy pobierz na lg, játékok jar, Lg gm360 aktualizacja oprogramowania, update.lgmobile.com, LGMobile.com, แอพดาวโหลด ไลน์ nokia 5800, Samsung GT-E1200R, code de verrouillage, Скачать оперу міні java на телефон Lg, Update.lgmobile, يوتيوب j108i, ร้านค้าnokia,
Back to top button
Close