Internet MobileMobile AppsWhat's New

WhatsApp va introduce Music Sharing, Large Emoji si Public Groups

De curand, au inceput sa apara pe Internet capturi de ecran (screenshot-uri) cu o posibila versiune de WhatsApp in care sunt introduse trei noutati importante.
Conform cu zvonurile lansate, noul update major va oferi utilizatorilor posibilitatea de a partaja muzica de pe smartphone sau iPhone, prin intermediul optiunii Music Sharing. Interesant va fi cum se va implementa acest lucru pe device-urle Apple / iOS care sunt recunoscute pentru restrictiile de Music Sharing. Chiar si transferul unui fisier mp3 de pe laptop pe iPhone, este sport extrem pentru multi utilizatori.
Se spune totusi ca prin intermediul WhatsApp se va putea transfera inclusiv muzica din Apple Music.

whatsapp_music_sharing

Emoji mai mari, va fi o alta noutate adusa noii versiuni de WhatsApp. Cel mai probabil iconitele din chat vor fi asemanatoare celor din Facebook Messenger.

Cine isi mai aminteste de mIRC si de canalele publice de chat ale acelei retele, probabil ca va fi bucuros sa afle ca si pe WhatsApp or sa apara canale publice de chat. Nu se stie exact cum se va face administrarea acestora, dar este o idee foarte buna. Totul este ca numarul de telefon sa poata fi pastrat confidential pe canalele publice / grupurile publice ale WhatsApp.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Lg gm360 aktualizacja oprogramowania, newe क्षुधा, группа ватсап музыка, группы музыки в ватсапе, Whatsapp parichay, Sim Kart Bloke Olursa Google Etkinleşir Mi, softver2012 letoltese, Tema canlı saat, fr.amtelefon.com/../samsung/...2767*688#deplacer TVmobile...., application pour sony j108i, tilichargre jou opira s5222, en.amtelefon.com/noua-versiune-whatsapp-permite-apelur, http://go.stor.ovi.mobi/entry/ an/apps/n110, تحميل كيبورد عربي جافا, Whatsao aawedan patra, whatsapp परिचय, jocuri cu acţiune de descărcat java, por favor eu quero baixar jogos no meu celular samsung gt s5222, code sim samsung, en.amtelefon.com/noua-versiune-whatsapp-permite-ap,
Back to top button
Close