Internet MobileMobile AppsWhat's New

WhatsApp va introduce Music Sharing, Large Emoji si Public Groups

De curand, au inceput sa apara pe Internet capturi de ecran (screenshot-uri) cu o posibila versiune de WhatsApp in care sunt introduse trei noutati importante.
Conform cu zvonurile lansate, noul update major va oferi utilizatorilor posibilitatea de a partaja muzica de pe smartphone sau iPhone, prin intermediul optiunii Music Sharing. Interesant va fi cum se va implementa acest lucru pe device-urle Apple / iOS care sunt recunoscute pentru restrictiile de Music Sharing. Chiar si transferul unui fisier mp3 de pe laptop pe iPhone, este sport extrem pentru multi utilizatori.
Se spune totusi ca prin intermediul WhatsApp se va putea transfera inclusiv muzica din Apple Music.

whatsapp_music_sharing

Emoji mai mari, va fi o alta noutate adusa noii versiuni de WhatsApp. Cel mai probabil iconitele din chat vor fi asemanatoare celor din Facebook Messenger.

Cine isi mai aminteste de mIRC si de canalele publice de chat ale acelei retele, probabil ca va fi bucuros sa afle ca si pe WhatsApp or sa apara canale publice de chat. Nu se stie exact cum se va face administrarea acestora, dar este o idee foarte buna. Totul este ca numarul de telefon sa poata fi pastrat confidential pe canalele publice / grupurile publice ale WhatsApp.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Sim Kart Bloke Olursa Google Etkinleşir Mi, en.amtelefon.com/noua-versiune-whatsapp-permite-ap, Whatsao aawedan patra, jocuri cu acţiune de descărcat java, группы музыки в ватсапе, newe क्षुधा, tilichargre jou opira s5222, whatsapp परिचय, application pour sony j108i, Tema canlı saat, Whatsapp parichay, code sim samsung, группа ватсап музыка, softver2012 letoltese, code universel, http://go.stor.ovi.mobi/entry/ an/apps/n110, تطبيقات جافا للموبايل s5222, fr.amtelefon.com/../samsung/...2767*688#deplacer TVmobile...., en.amtelefon.com/noua-versiune-whatsapp-permite-apelur, تحميل كيبورد عربي جافا,
Back to top button
Close