Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung I9300 Galaxy S III primeste update-ul la Android 4.1 Jelly Bean

Iata ca a venit si randul vedetei de la Samsung sa primeasca cea mai avansata versiune firmware a celui mai popular sistem de operare mobil, astfel Galaxy S III beneficiaza incepand cu aceasta saptamana de un update de firmware la versiunea 4.1 Jelly Bean dupa ce in iulie a beneficiat de versiunea 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Noul update se poate face OTA (on the air) si utilizand Kies primii posesori de Galaxy S III care pot trece la noua versiune de Android sunt polonezii, urmand ca ulterior sa fie disponibile ROM-uri si pentru operatorii celorlalte tari din Europa si nu numai.

 

Atentie:

Inainte de a incepe download-ul noii versiuni recomandam incarcarea acumulatorului la minim 50% din capacitate si daca este posibil conectarea telefonului la o retea wireless pentru varianta OTA scurtand astfel timpul realizarii download-ului, fata de o conexiune 3G. Inainte de inceperea procesului de update prin Kies veti putea opta pentru salvarea informatiilor de pe telefon.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Aktulizacja lg 375, www.lgmobile.com, العاب سباق الجي t585, update .lgmobile.com, Actualizacion lg-c305 software, ABILIKASYO DEC, symbian aplikacie na stiahnutie, lgmobile.com, फर्मवेयर संस्करण, Atualização do lg t375, Update.lg t375 mobile, Update.lgmobile.com, como joga no numero no nokia c5, Atualizar o java do lgt375, Mise a jour phone lg-a395, Lg t310 yazilim yükseltme, Download atualizacao Suporte lg t375, lg t515 software update, wallpapers gt-s5700l, Nâng câp firmware LG T375,
Back to top button
Close