Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung I9300 Galaxy S III primeste update-ul la Android 4.1 Jelly Bean

Iata ca a venit si randul vedetei de la Samsung sa primeasca cea mai avansata versiune firmware a celui mai popular sistem de operare mobil, astfel Galaxy S III beneficiaza incepand cu aceasta saptamana de un update de firmware la versiunea 4.1 Jelly Bean dupa ce in iulie a beneficiat de versiunea 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Noul update se poate face OTA (on the air) si utilizand Kies primii posesori de Galaxy S III care pot trece la noua versiune de Android sunt polonezii, urmand ca ulterior sa fie disponibile ROM-uri si pentru operatorii celorlalte tari din Europa si nu numai.

 

Atentie:

Inainte de a incepe download-ul noii versiuni recomandam incarcarea acumulatorului la minim 50% din capacitate si daca este posibil conectarea telefonului la o retea wireless pentru varianta OTA scurtand astfel timpul realizarii download-ului, fata de o conexiune 3G. Inainte de inceperea procesului de update prin Kies veti putea opta pentru salvarea informatiilor de pe telefon.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Update lg t565b, abilikasyo jb t585, lg t375 atualização 2014, Atualizar o java do lgt375, Aktulizacja lg 375, decargar software de LG-c305, सॉफ्टवेयर अद्यतन प्रदाता Nokia, lg mobile update, फर्मवेयर संस्करण, Lg t375 rom, s iii szoftverfrissites, wallpapers gt-s5700l, скачать прошивку на samsung galaxy wonder 4.0.4, العاب سباق الجي t585, โปรแกรมอัพเดทe72, Atualização do lg t375, lgmobile.com, kod telefonu samsung, update lg mobile t375, โปรแกรมอัพเดทe72,
Back to top button
Close