Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung I9300 Galaxy S III primeste update-ul la Android 4.1 Jelly Bean

Iata ca a venit si randul vedetei de la Samsung sa primeasca cea mai avansata versiune firmware a celui mai popular sistem de operare mobil, astfel Galaxy S III beneficiaza incepand cu aceasta saptamana de un update de firmware la versiunea 4.1 Jelly Bean dupa ce in iulie a beneficiat de versiunea 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Noul update se poate face OTA (on the air) si utilizand Kies primii posesori de Galaxy S III care pot trece la noua versiune de Android sunt polonezii, urmand ca ulterior sa fie disponibile ROM-uri si pentru operatorii celorlalte tari din Europa si nu numai.

 

Atentie:

Inainte de a incepe download-ul noii versiuni recomandam incarcarea acumulatorului la minim 50% din capacitate si daca este posibil conectarea telefonului la o retea wireless pentru varianta OTA scurtand astfel timpul realizarii download-ului, fata de o conexiune 3G. Inainte de inceperea procesului de update prin Kies veti putea opta pentru salvarea informatiilor de pe telefon.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
download apdeid android 5.0, wallpapers gt-s5700l, Mise a jour phone lg-a395, update lg mobile t375, lgmobile.com, सॉफ्टवेयर अद्यतन प्रदाता Nokia, abilikasyo jb t585, Pc lg-395 tools, Atualizar o java do lgt375, Update lg375, Download atualizacao Suporte lg t375, 6700 piramid versiyon güncelleme, Nâng câp firmware LG T375, โปรแกรมอัพเดทe72, Mise a jour lg-a395, العاب سباق الجي t585, Lg t310 yazilim yükseltme, โปรแกรมอัพเดทe72, Atualizar sofeti do lgT 375, abilikasyo,
Back to top button
Close