Android @GoogleMobile AppsZTE

ZTE Blade III, un nou smartphone chinezesc va fi lansat in aceasta saptamana in Finlanda

Iata ca se adevereste promisiunea facuta de gigantul chinez cu privire la  cucerirea de noi piete pentru modelele ZTE si lanseaza gadget-uri ce pot rivaliza cu modelele de top, avand in raportul pret calitate un atu demn de luat in seama. Noul ZTE Blade III, versiunea de top a seriei Blade, este un smartphone de 4”, dotat cu un procesor Dual Core de 1GHz Snapdragon, ce se anunta a fi un competitor serios pentru Samsung, LG si Nokia pe acest segment. Blade III are o capacitate de stocare de 4GB din care 2,5GB pentru utilizator restul fiind dedicat sistemului de operare Android v4.0 Ice Cream Sandwich si aplicatiilor aferente, memorie care poate fi suplimentata cu maxim 32GB prin intermediul unui card microSD.

Noul Blade este echipat cu un pachet de conectivitate aproape complet din care fata de generatia a 2-a Blade contine si suport DLNA. Noul model chinezesc urmeaza a fi lansat  in acesta saptamana in Finlanda urmand ca in perioada urmatoare sa ajunga si pe restul pietelor europene si nu numai si va atrage noi adepti pentru un gadget performant la preturi excelente.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
тайните кодове blade 3, خلفيات للهاتف الصيني, zte. porno indir, ZTEهاتف العب, العاب الموبايل zte, برامج zteالهاتف النقال, noul zte, zte telefon hátt, تنزيل تحميل اصدار جديدzte, dowland flash player cz Mobil zte blade, притурки за ZTE BLADE 3, تحميل خلفية للهاتف zte, zte yeni sürüm, zte blade 3 цена нов, ztr blade ingyenesen letölthető játékok, κινεζικα κινητα τηλεφωνα τιμες, تطبيقات الهاتف الصيني, ενηνερωση λογισμικου για κινητο ΖΤΕ blade|||, Mobile9 jeux3, smartphone jelentése penge zte ,
Back to top button
Close