SAMSUNG

Bug-urile de pe noile Samsung S7 si S7 Edge au fost corectate cu un update lansat pe 18 aprilie

Desi este iesit pe piata de doar cateva luni, noul Samsung Galaxy S7 isi dezvaluie primele probleme de software. Asa cum se intampla frecvent cu modelele scoase agresiv si tot mai des pe piata pentru a eclipsa competitorii si Samsung se loveste de acest impediment ce tine de timpul scurt de proiectare si executie destinat apartitiei unui produs nou pe piata. Astfel noile flagship-uri Samsung de pe piata, Galaxy S7 si Galaxy s7 Edge au primit primele note proaste si utilizatorii reclamand probleme cu butonul capacitiv inferior stanga, buton care afisa aplicatiile ce ruleaza in acel moment, acest buton activandu-se necomandat si  incurcand utilizatorul angrenat intr-o aplicatie. Acest incident deranjant pentru un telefon premium a fost prompt asumat de proiectantii de la Samsung si in cel mai scurt timp acestia au lansat un update de firmware care se pare ca a rezolvat acest incident minor dar important pentru imaginea companiei si au corectat problema.

samsung-galaxy-s7-edge

 

Aceasta se pare ca este una din problemele principale ale majoritatea telefoanelor ce ruleaza Google Android, creearea de update-uri cat mai eficiente si propagarea lor pe dispozitive, indiferent de modele si regiuni, similar cu ce fac cei de la Apple, deoarece sunt modele care primesc update-uri dupa 1 an de la lansarea acestuia si nu instant cum primeste un telefon iPhone.

Speram ca odata cu acest mic incident Samsung sa invete sa-si respecte mai mult clientii care platesc destul de mult sa-si achizitioneze cele mai performante modele de pe piata si care au asteptari pe masura. Noul update este disponibile de pe 18 aprilie si va putea fi descarcat treptat in functie de regiune si operator, de catre toti utilizatorii.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Aplicatie facebook java tel samsung modele mai vechi download, wifi decodificador de senhasamsung gt s3350, juego chingon para s7 edge, सैमसंग एस 4 6.0 को अद्यतन, aplicatii pentru telefon qwerty, tahmil us borsd,
Back to top button
Close