Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy Note, un compromis intre smartphone si tableta

Asa dupa cum ati aflat Samsung, cel mai in voga brand din aceasta perioada, a lansat anul trecut un smartphone urias cu display de 5,3” dar care include si caracteristici si functii de tableta. Gadgetul a fost bine receptionat de public si a inregistrat un succes mai putin asteptat. Singurul concurent pe aceasta nisa de piata este produsul celor chinezilor de la Lenovo (compania care a cumparat divizia de IT a IBM in urma cu mai multi ani), Lenovo LePad S2005. Galaxy Note domina concurentul cu display-ul de 5,3” fata de cei 5” ai chinezului si procesorul mai performant un Dual Core de 1,5GHz Scorpion.

Galaxy Note a inregistrat vanzari de peste 1 milion de bucati in 2011 si datorita dimensiunilor reduse ca tableta face din acest gadget un netbook ultraportabil avand numai 178grame. Dispozitivul este acompaniat de sistemul de operare Android v2.3 Gingerbread iar display-ul Super AMOLED protejat cu tehnologia Corning Gorilla Galss este asistat de unitatea de procesare grafica Adreno 220.

Pachetul complet de conectivitate 3G, WiFi, bluetooth,  asigura mai multe variante de conectare la internet sau alte dispozitive electronice pentru transfer de date si accesare.


Leave a Reply

Back to top button