Android @GoogleAndroid AppsMobile AppsWhat's New

Google lanseaza Android Design pentru developerii de aplicatii Android

In octombrie anul trecut, atunci cand Google anunta lansarea Android Ice Cream Sandwich, acesta era descris ca avand o interfata mult mai frumoasa si mai usor de folosit de catre useri decat versiunile precedente ale acestui OS. Totodata, Google anunta si ca aplicatiile Android vor trebui sa urmeze aceeasi transformare, si sa aiba un UI simplu de folosit si placut pentru utilizatori.

Desi pana acum Google nu a pus la dispozitie developerilor nici un ghid despre cum pot crea aplicatii mai frumoase, asa cum este cazul pentru Apple sau Microsoft, in sfarsit acestia au primit o veste buna odata cu lansarea Android Design.

Android_design

Android Design este un ghid unde developerii de aplicatii Android pot invata care sunt principiile si cum sa construiasca blocuri si tiparuri pentru a putea creea aplicatii de calitate si cu interfete prietenoase pentru utilizatori. In acest ghid developerii au primit o uriasa cantitate de informatii folositoare despre cum pot sa construiasca o lume a aplicatiilor Android mult mai frumoasa si mai atragatoare pentru utilizatori.

Desi developerii Android nu sunt obligati sa urmeze indicatiile date de Google in Android Design pentru a crea aplicatii, se recomanda totusi sa se tina cont de acestea pentru a se putea mentine o experienta UI (user interface) consistenta si compatibila cu diverse dispozitive Android si pentru a imbunatati calitatea aplicatiilor din Android Market.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button