Android @GoogleLGMobile Apps

LG G2 mini un smartphone mai mic dar la fel de performant ca varful de gama coreean

Dupa succesul avut cu flagship-ul LG G2, producatorul coreean lanseaza ca majoritatea dezvoltatorilor de smartphone-uri de top, si varianta mini a acestuia, care va impresiona segmentul ce nu-si vor permite versiunea de top. Noul LG G2 mini copie fidel liniile fratelui sau mai mare si este disponibil in patru variante de culori. LG G2 mini este echipat cu un display destul de mare pentru un mini, un IPS de 4,7” si are o platforma Qualcomm cu 2 variante de procesoare: un Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 sau un Quad-core NVIDIA Tegra 4i tactat la 1,7 GHz pentru varianta LTE.

lg_g2_mini

Memoria interna de 8GB poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 32GB, iar memoria RAM de 1GB asigura rapiditate in accesarea functiilor si fluenta in rularea aplicatiilor. Camera foto principala de 8 sau 13MP in functie de model 3G sau LTE, cu autofocus si LED pentru poze nocturne si cea frontala de 1,3MP pentru video call sau selfie, asigura partea de multimedia a acestui gadget. Noul LG G2 mini ruleaza Android v4.4.2 KitKat, cea mai noua varianta a popularului sistem de operare iar acumulatorul de 2400mAh poate asigura o autonomie excelenta.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/701, احدث العاب lg358, تحميل لعبة سابواى للموبيل LG T375, एलजी स्मार्ट फ़ोन, Mensagens kitkat premium grátis download Android 4.4, http://www.google.com/search?q=خلفيات hd, lg g2 mini hatterkep letoltes, http://www.google.com/url?q=http://waptrick.me/apps/java-applications-4.html, Dolod Mini jogos lg, تنزيل تطبيقات مجانية للهاتف الذكيlg, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/themes/206, تحميل اصغر لعبة جافة للموبيل LG, aqlikassyo, малък и мощен смартфон, خلفيات g2 hd, تحميل صور خلفيات متحركه مجاني لتنزيل لهاتف lgt515, تحميل لعبة صب واي لموبايل LGt375, تحميل ألعاب الخاصة بهاتف LG T505,
Back to top button
Close