iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

Raspunde rapid la mesaje (SMS Quick Reply) din screen-ul blocat (Lock Screen) al iOS 8 (iPhone 4s > iPhone 6)

Un feature la iOS 8 de care nu s-a vorbit foarte mult si prea putini utilizatori de iPhone sau iPad stiu de el, este capabilitatea de a raspunde rapid la mesaje (SMS sau iMessages) direct din Lock Screen-ul telefonului, fara a fi nevoie sa folosim PIN-ul sau amprenta Touch ID pentru a debloca iPhone-ul.

Raspunsul rapid – Quick Reply – se poate face in doua moduri. Fie din sceen-ul blocat (conditia este ca pentru “Messages” sa aveti activata optiunea “Show on Lock Screen“), fie din Notification Center.

Asadar, cand primim un mesaj trebuie sa glisam pe el de la dreapta la stanga pentru a accesa optiunea “Reply”, apoi putem introduce textul in partea de sus a display-ului.

In cazul in care nu aveti activata optiunea de previzualizare a mesajelor (SMS sau iMessage) in Lock Screen, dar aveti acces la Notification Center atunci cand screen-ul este blocat, puteti face acelasi lucru si de aici.

IMG_2003

Deschideti Notification Center, apoi glisati pe mesaj pentru a raspunde rapid fara a fi nevoie sa deblocati screen-ul iPhone-ului sau iPad-ului.

How to Quick Reply to a Message / iMessage from iPhone / iPad Lock Screen or Notification Center

Acest feature este disponibil pe toate device-urile iPhone si iPad 3G/4G cu iOS 8, incluzand iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air Cellular.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
아이폰 잠금화면 메시지, aplikasi balas sms cepat, blocco schermo iphone 6, samsung galaxy vis sms på låseskjerm, uzamknutie obrazovky iphone hry, アイフォン ショートメール クイック, nokia.mobi/entry/van/main/500, wat betekent sms bericht vergrendelen, galaxy 4s wiadomości szybka odpowiedz, kedy odpovedať na sms, ios ekran blokady huawei themes, zablokovany iphone 5s screen, 잠금화면 아이들 메시지, cum pot sa fac sa raspund la mesaj cu ecranul blocat iphone 4, aplikasi sms balas tanpa membuka, imessage iphone 6s verrouillé , fitur reply di unlock screen iphone 6s, aplicativo para android que da pra responder sms com a tela bloquiada igual o iphone, når ipohone 6 bliver låat, cara quick reply sms android kitkat,
Back to top button
Close