iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

Raspunde rapid la mesaje (SMS Quick Reply) din screen-ul blocat (Lock Screen) al iOS 8 (iPhone 4s > iPhone 6)

Un feature la iOS 8 de care nu s-a vorbit foarte mult si prea putini utilizatori de iPhone sau iPad stiu de el, este capabilitatea de a raspunde rapid la mesaje (SMS sau iMessages) direct din Lock Screen-ul telefonului, fara a fi nevoie sa folosim PIN-ul sau amprenta Touch ID pentru a debloca iPhone-ul.

Raspunsul rapid – Quick Reply – se poate face in doua moduri. Fie din sceen-ul blocat (conditia este ca pentru “Messages” sa aveti activata optiunea “Show on Lock Screen“), fie din Notification Center.

Asadar, cand primim un mesaj trebuie sa glisam pe el de la dreapta la stanga pentru a accesa optiunea “Reply”, apoi putem introduce textul in partea de sus a display-ului.

In cazul in care nu aveti activata optiunea de previzualizare a mesajelor (SMS sau iMessage) in Lock Screen, dar aveti acces la Notification Center atunci cand screen-ul este blocat, puteti face acelasi lucru si de aici.

IMG_2003

Deschideti Notification Center, apoi glisati pe mesaj pentru a raspunde rapid fara a fi nevoie sa deblocati screen-ul iPhone-ului sau iPad-ului.

How to Quick Reply to a Message / iMessage from iPhone / iPad Lock Screen or Notification Center

Acest feature este disponibil pe toate device-urile iPhone si iPad 3G/4G cu iOS 8, incluzand iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air Cellular.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
fitur reply di unlock screen iphone 6s, samsung låst sms, kedy odpovedať na sms, szybka wiadomosc samsung, aplikasi sms lengkap dengan quick reply, repondre aux sms ecran de verrouillage note 3, kan inte snabb svara sms iphone, i mesage za sony mobitel, antwoorden op lockscreen iphone voor android download, ios 9 iphone 6 plus como responder a mensagem sem desbloquear o telemovel, blocco schermo iphone 6, wat betekent sms bericht vergrendelen, ios ekran blokady huawei themes, Hurtig svar på htc, nokia.mobi/entry/van/main/500, svara på meddelande från låst skärm samsung, na ipadu je zablokovaná obrazovka, 잠금화면 아이들 메시지, lg zaklenjen sms, wat betekent sms vergrendelen,
Back to top button
Close