Pe ce dispozitive va fi disponibil noul Android 4.3

Google a lansat ultima versiune a Android, un update la Jelly Bean cunoscut sub numele de Android 4.3 ce e cu interes de catre producatorii de telefoane.

Stim deja ca noul Nexus 7 va fi primul dispozitiv de fapt, cu Android 4.3, in timp ce Neuxs 4, vechiul Nexus 7, Samsung Galaxy Nexus si Nexus 10 vor primit update-ul pe 24 iulie, cu Google Edition Samsung Galaxy S4 si Google Edition HTC One in urmatoarea linie.

  HTC

Din pacate, HTC nu putea sa ne spuna daca sau cand Android 4.3 va veni pentru gama de telefoane mobile HTC, nici care ar fi linia ce va primi actualizarea, in ciuda faptului ca Google confirma ca Google Edition HTC One ar obtine update-ul "in curand".

Samsung

Samsung este mai direct referitor la interval de timp, si nu vine cu o veste buna. Compania a spus: " Samsung din Marea Britanie va confirma planurile de upgrade la Android 4.3 pentru dispozitivele Galaxy selectate in urmatoarele luni".

Acest lucru inseamna ca ar putea fi in 2014 pana cand vom incepe sa vedem update-ul Samsung Galaxy S4 pe Android 4.3

Sony

Sony a fost mult mai clara in legatura cu Android 4.3 si planurile de update dand urmatoarea declaratie: "Ieri, probabil, ati vazut Google anunta urmatoarea versiune Jelly Bean (Android 4.3).

"Suntem deja ocupati si putem confirma ca vom face 4.3 disponibil pentru: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP si Xperia Z Ultra."

Aceasta nu este o lista completa de dispozitive care pot fi aduse la cea mai recenta versiune Jelly Bean,cu toate acestea, Sony, a dezvaluit ca are planificat ca "aducerea unor alte dispozitive ce ruleaza de la 4.1 direct la 4.3".

LG

LG nu da prea multe informatii in acest moment, ei afirmand: "LG este dornic de a se asigura ca telefoane sale ruleaza pe cel mai recent software, dar in acest moment nu putem confirma ce telefoane vor suporta Android 4.3."

Ramane sa vedem ce producatori si ce modele de telefoane vor mai fi aduse la zi cu aceast ultim update Android Jelly Bean 4.3.