SAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy Mega 6.3 in Romania exclusiv prin Vodafone

De curand Samsung a lansat Galaxy Mega , un revolutionar terminal ce combina caracteristicile unui smartphone, si functionalitatile unei tablete, cu un ecran generos HD de 6,3 inch. Galaxy Mega este lansat in exclusivitate prin operatorului de telefonie Vodafone.

Astfel, clientii Vodafone care vor achizitiona noul terminal, vor porni de pretul de la 1 Euro, impreuna cu pachetul RED 65, cu un contract de doi ani. Acest pachet RED 65, pentru 65 Euro/luna are apeluri si mesaje nelimitate in toate retele mobile nationale, apeluri nelimitate pentru orice retea europeana fixa, in retelele europene mobile 250 de minute internationale , trafic de date pana la 4 GB , spatiu de stocare Cloud de 50 GB si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile.

Samsung Galaxy Mega 6.3 Acesta este disponibil si fara abonament dar va trebui sa scoatem din buzunar pentru noul Samsung Galaxy Mega, 489 de Euro. Deasemeni si clientii serviciilor business pot alege Samsung Galaxy Mega la 1 Euro, cu un abonament RED Plus, tot pe contract de doi ani.

Asa cum va spuneam Samsung Galaxy Mega are un ecran generos de 6,3 inch, Super Clear LCD, cu rezolutie HD 1.280×720. Are un processor Dual-core 1.7 GHz Krait Qualcomm Snapdragon 400 cu un GPU Adreno 305. Memoria RAM este de 1,5 GHz iar cea interna este de 8 GB, putand fi extinsa prin card microSD pana la 64 GB.

Cei pasionatii foto pot au la dispozitie o camera principala, de 8 Mp situate pe spate, ce dispune de numeroase moduri de fotografiere, precum si de o camera frontala, de 1,9 Mp, utila pentru apeluri video.

Conectivitatea lui Samsung Galaxy Mega se face prin Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, NFC si Infrared.

Este compatibile 4G, beneficiind de serviciile Vodafone 4G, bucurandu-va de o experienta superioara de comunicare, cu cele mai ridicate viteze, de pana la 100 Mbps si una din cele mai extinse acoperiri 4G. Reteaua 4G Vodafone, in prezent, acopera 10 orase mari din Romania.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
וודאפון רומניה גלקסי 6, samsong 5282star software update, ثيمات شاشةمقصور, วอเปเปอ ภาพพื้นหลังโทรสับซัมซุงวิน, 6.3 duvar kağıtları, software terbaik untuk samsung mega, live.wellpapr, gdje kupiti samsung galaxy mega 6.3, dt samsung 6.3in, live wellpapr hd, วอลเปเปอร์ ซัมซุง กาแล็คซี่ เมก้า 6.3, גלקסיי מדיה רומניה,
Back to top button
Close