LENOVOWhat's New

P90, un flagship Lenovo cu modem de la Intel

Lenovo a adus, pe langa noul terminal mid-range pe care l-a prezentat la CES 2015, si un flagship nou: Lenovo P90. Dimensiunile smartphone-ului P90 sunt mai mari, nivelul performantei este ridicat iar noutatea consta in incorporarea unui procesor mobil de la Intel, realizat pe o arhitectura de 64 de biti si cu un suport pentru tehnologia LTE-Advanced.

Lenovo P90 dispune de un ecran de 5,5″ cu rezolutie Full HD. Procesorul este Intel Atom Z3560, un quad-core ce ruleaza la 1,83 GHz. Totodata, noul smartphone beneficiaza si de un modulul Intel XMMTM 7260 LTE-Advanced, care asigura viteze ridicate de transfer prin intermediul antenelor retelelor de telefonie.

P90_Black_Hero_01-300x263

Datorita dimensiunilor mari, Lenovo si-a permis sa integreze un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh. Pe langa autonomia de lunga durata, P90 are si alte specificatii tehnice care il propulseaza in topul smartphone-urilor de calitate: 32 GB spatiu de stocare, 2 GB memorie RAM, un senzor de 5 megapixeli pe partea din fata a dispozitivului si unul de 13 megapixeli pe partea din spate, ceea ce ofera stabilizare optica.

Noul flagship Lenova P90 are data de lansare in acest an si va fi disponibil in trei culori: Pearl White, Onyx Black si Lava Red.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
إطارات للهاتف, lenovo p90 tapety, لينوفو p90, mail inmel.com.pl, lg p90 software download in mobile, welpeper lenovo p90,
Back to top button
Close