Mobile AppsWhat's New

WhatsApp, declarat cel mai folosit serviciu de mesagerie instanta

Se pare ca serviciul de mesagerie instanta, WhatsApp, nu da semne de oboseala. Facebook a dezvaluit faptul ca, dupa ce, in vara lui 2014, WhatsApp a atins cifra de 600 milioane de utilizatori activi lunar, in prezent, sunt 700 milioane de persoane care folosesc aceasta alternativa a mesageriei. Numarul mare de utilizatori activi a determinat un fenomen neasteptat: WhatsApp a depasit chiar si Facebook Messenger!

Surse sigure afirma ca acest serviciu de mesagerie instanta si-a dublat numarul de utilizatori activi, in ultimul an, atragand aproximativ 300 milioane de utilizatori noi. Aceasta crestere a coincis cu momentul preluarii sale de catre Facebook. Mark Zuckerberg a platit nu mai putin de 22 miliarde de dolari pentru WhatsApp si se pare ca aceata investitie nu va fi amortizata in viitorul apropiat.

whatsapp_5

 

Abonamentul anual de un dolar nu aduce prea mult profit companiei, in prima jumatate a lui 2014, WhatsApp inregistrand pierderi de 230 milioane de dolari si incasari de aproximativ 15 milioane de dolari. Totusi, Zuckerberg este ferm convins ca, in momentul in care WhatsApp va atinge un miliard de utilizatori activi, aceasta aplicatie va aduce profit Facebook-ului. Una dintre cauzele cresterii sale din ultima vreme se datoreaza popularizarii intense din India, in timp ce, Statele Unite ale Americii si China sunt inca reticente in adoptarea sa.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://go.store.ovi.mobi/entry/van/apps/N112, nokia.mobi/entry/van/main/700, go.store.ovi.mobi/entry/van/apps/C5-06ก, aplikacia klavir do mobilu, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/700, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/n8-00, go.store.ovi.mbientry/vanl apps/x2-02, Iztegliane na mesenjar za LG, nokia.mobi/entry/van/main/603, wattsapp nokia.mobi/entry/van/main/n8-00, nokia.mobi/entry/van/main/e7-00, bi/entry/van/graphics/C5-03, mobo market app download nokia 206, go.store.ovi.mlobi/entry/van/video/C5-03, facebook aplikacije za motorolu, android mobilne aplikacie na stiahnutie zadarmo,
Back to top button
Close