Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition, un smartphone cu logo-ul Batman

S-a anuntat oficial ca Samsung ne pune la dispozitie o noua editie de Galaxy S7 Edge, care poarta numele de Injustice Edition. Dispozitivul mobil are caracteristici tehnice identice cu modelul standard, dar se diferenteaza prin inserturi aurii si logo-ul Batman de pe partea din spate.

samsung injustice
Suntem incantati de parteneriatul cu Warner Bros. Interactive Entertainment si oferim o editie speciala de Galaxy S7 Edge pentru fanii Injustice: Gods Among Us”, conform unui comunicat al Samsung. In pachetul cu care este livrat smartphone-ul Samsung sunt incluse un headset Gear VR, credite pentru jocul Injustice si vouchere pentru continut disponibil pentru Oculus VR. Cu toate acestea, continutul pachetului poate varia in functie de tara si operatorii de telecomunicatii prin care este distribuit smartphone-ul. Galaxy S7 Edge Injustice Edition va fi disponibil incepand cu data de 13 iunie, dar doar in anumite regiuni, printre care se afla China, Singapore, Coreea de Sud, America Latina si Rusia. Pretul smartphone-ului nu a fost inca anuntat.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
коды samsung s5610, gt s5610k gizli özellikleri nelerdir, Insstalle arabic samsung gt-s3350, коды для телефона samsung GT-S5610, samsung s5222 برامج, go for android navigacija idiegti, Kody do samsunga, code universel du samsung, código permanente de los samsung java, SAMSUNG GT-S5230 CODIGO DE PRIVACIDADE, Java jatek letoltes lg telefonra, télécharger jeux street fighter Sur mobile, code flash telephone samsung sim sans camera, coduri samsung gt c 3300 i.ro, antivirus telefon nokia, samsung wifi icin desen indir,
Back to top button
Close